po 1. prednu brzdu mam na pravej ruke a zadnu na lavej.. to tak ma byt alebo to mam zle.. mne to nevyhovuje da sa to kludne lachko prehodit?
po 2.Ak predna brzda ide lenze piska tak co mam zrobit?
po 3.Zadna brzda sa mi velmi tazko stlaca a da sa stlacit len do 1/3tiny.. ale aj tak nebrzdi.. stiahnut sa neda viac lebo tam zavadza ta guma mam ju ostrihnut alebo co s nou?
po 1. prednu brzdu mam na pravej ruke a zadnu na lavej.. to tak ma byt alebo to mam zle.. mne to nevyhovuje da sa to kludne lachko prehodit?
po 2.Ak predna brzda ide lenze piska tak co mam zrobit?
po 3.Zadna brzda sa mi velmi tazko stlaca a da sa stlacit len do 1/3tiny.. ale aj tak nebrzdi.. stiahnut sa neda viac lebo tam zavadza ta guma mam ju ostrihnut alebo co s nou?
zhrnenem to v jednom bode na BMX brzdy nepotrebujes kup si dake boty s tvrdou podrazkou co ja viem DC,circa a brzdit budes nohami brzdy ti len pridavaju vahu najlepsi jazdci jazdia bez brzd!
Na prednu brzdu by som sa vykaslal, na BMX ti je zbytocna a co neubrzdis so zadnou to ubrzdis nohami
300g ci kolko vazi brzda sa da v pohode prezit, a to ze najlepsi jazdci jazdia bez brzd neni vobec pravda, tu ide aj o styl jazdy a o to co im vyhovuje, pozri si napr. Mark Webb-a ten ma brzdu vzdy a nepovedal by som o nom ze nepatri k najlepsim
Aby sme si rozumeli - na obrázku je volant.
Škoda času na riešenie... Poradíte niečo, junáčik nepochopí, pobabre a ešte vás bude naháňať, že mu Vašou vinou padla záruka...
Jediné riešenie je záručný servis, nech sa s tým trápi ten babrák, čo to dával dohromady.
Inak odvaha dávať na kolo za 2 tis. starých korún (67 E) záruku 24 mesiacov! Predpokladám, že všetko, čo môže byť, je z umelej hmoty a do roka odpadne aj keď bicykel bude len stáť v obývačke.
normalne je mi ho fakt luto