kompromisom a cenou ?? jasne že scott alebo ine svetové značky su veľmi známe ale nie kazdy je ochotny zaplatiť za značku toľko penazi preto treba sa treba divat na to ako jeden cekol kvalitných bicyklov ktorý vytvaráju určity kompromis medzi značkami ??? ale to nezmámena že
nevyrábaju kvalitne bicykle stačí si pozriet HAIBIKE END PLUS čisto xc bicykel na závody prerfektny stroj na závody ale to už je na každom kto je aký bajker ??? či full alebo rekreačni bajker ? a otázka na zaver podla čoho sa sudy podla forá alebo podla reality ??? podla mna aj tak značka haibike ostane v popredy kvalitnych fulou s perfektnou cenou a komprpomisou a cenou
kvalitnych bicyklou ....
nepochopil som ako si ?
Nie som zástancom neustáleho upozorňovania na pravopis, ale bavím sa fajnovo. hehe
Tak čo je s tým čínskym Hai bicyklom? hehe
By ma zaujímalo čo je v preklade Hai? Tuleň kde si? Ty fotón krížený s plutvou a doktorantskou správou o stave zemegule a smradu. hehe
Tak čo je s tým čínskym Hai bicyklom? hehe
By ma zaujímalo čo je v preklade Hai? bla bla hehe
To hovori ten co jazdi meridu? Len si pomasiruj ego a ver v to ze tuctovky o ktorych sa len pise su naj. Radsej menej znameho vyrobcu z dobrou vybavou ako znameho(neznamena ze lepsi) z vybavou z ktorou sa budem len trapit. Napr. jazdim specialized hardrock: tak ako vysiel z taiwanskej vyrobnej linky stal za hovno:
-nebrzdiace brzdy -vidla co hovno chodila
-nebezpecne plaste
Bez toho aby som toto vymenil by som dnes nemohol jazdit tak ako dnes jazdim. Ale hlavne je ze mam specialized,,, ze?
ale hlavne je ze som pekne prerobil a predajcovia si mydlia ruky.
-nebrzdiace brzdy -vidla co hovno chodila
-nebezpecne plaste
Bez toho aby som toto vymenil by som dnes nemohol jazdit tak ako dnes jazdim. Ale hlavne je ze mam specialized,,, ze?
ale hlavne je ze som pekne prerobil a predajcovia si mydlia ruky.
Počúvaj ma o čo Ti ide? Vlastne odpoveď ani nechcem vedieť. hehe
Sa troškui spamätaj. A pod ricu som vozil asi o tisíc viac bicyklov ako Ty, ale to je jedno. Masírovač jeden! hehe
P.S. Doporučujem Ti prečítať si toto: viewtopic.php?f=13&t=18727&start=30
Ego si masírujem aj Kleinom aj Meridou aj Kettlerom. Spokojný? hehe
Pre Teba treba rezerváciu. Si horší ako chrobák Truhlík. hehe
normalne nebuzerujem ludi za gramatiku, ved kazdy sa obcas sekne. ale taketo nieco som tu este nevidel(necital)
[/offtopic]
Jezus: počuli sme slovo Pánovo
Základným poslaním bicykla je, aby slúžil tomu na čo je určený. Pokiaľ svoj účel vykonáva spolahlivo, nie je čo riešiť. Opäť ale platí sto ludí sto chutí.
TO CAUAPISTEMI sám vieš čo hovoril mlieko na značku Radon cez leto a čo teraz
Pejova gramatika bola len taká čerešnička...