Sam mam kellys a nic proti, no pri takej cene by som sa uz vyhol vsetkym poloznackam typu kellys, merida, author atd. a investoval do niecoho lepsieho napriklad KONA, GT, TREK. Ak kupujes bike do 1000e tak tie poloznacky su jasna volba nakolko v tej cene poplatok za "znacku" sa stava nerentabilny a take GT nemoze konkurovat napriklad kellysu ani kvalitou ani cenou, nakolko tych 200-300e za znacku sa musi niekde pri tej cene odrazit, no vo vyssich cenovych hladinach nedokazu tie poloznacky ponuknut to co napr. take GT(kvalita)
Sam mam kellys a nic proti, no pri takej cene by som sa uz vyhol vsetkym poloznackam typu kellys, merida, author atd. a investoval do niecoho lepsieho napriklad KONA, GT, TREK. Ak kupujes bike do 1000e tak tie poloznacky su jasna volba nakolko v tej cene poplatok za "znacku" sa stava nerentabilny a take GT nemoze konkurovat napriklad kellysu ani kvalitou ani cenou, nakolko tych 200-300e za znacku sa musi niekde pri tej cene odrazit, no vo vyssich cenovych hladinach nedokazu tie poloznacky ponuknut to co napr. take GT(kvalita)
...len tak ma to co si napisal trochu zaujalo...vies ty, kedy vznikla znacka Merida? Vtedy Turner este o GT ani nesnival, ty poloznacka...
no co sa týka toho GT tak som to pozeral nic proti GT aj sa mi veľmi páči ale ukáž mi GT s 3 ročnou zarukov ktorý ma aspon X9 alebo Xt za 1 400 eur a co sa týka tak výronú halu kellysu mám 1 km od domu a iba autorizvonau predajnu GT 50 km takze aj to berem do úvahy
V konecnom dosledku je jedno co vezme, aj tak znacka = ram nic viac nic menej. Zbytok doleziteho dodavaju kompetentnejsie firmy. Osobne mi napriklad u mojho kellysa prekaza slaba bocna tuhost, co pri silovom slapani nie je bohvie co, hlavne pri niektorych prevodoch to pekne sucha o presmykac Meridu som zaradil k poloznackam preto lebo som u modeloch ktore som mal moznost vyskusat narazil na podobny problem..mozno u biku za 1500e to je ine ci uz u kellysu alebo meridy, no pri 500 eurovej low-end KONE tento problem nebol, respektive bol ale ram bol tuhsi.
no je sice super ale ten kellys stojí 1 500 a to uz je moja najvižšia hranica takze tých 100 eur navyše si nemozem dovolit ale aj sa mi lepsie jazdí na srame ako na shimane
Osobne mi napriklad u mojho kellysa prekaza slaba bocna tuhost, co pri silovom slapani nie je bohvie co, hlavne pri niektorych prevodoch to pekne sucha o presmykac
S rámom to nemá spoločné nič. Dôvod hľadaj v kľukách, resp. prevodníkoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...len tak ma to co si napisal trochu zaujalo...vies ty, kedy vznikla znacka Merida? Vtedy Turner este o GT ani nesnival, ty poloznacka...
P.S. ospravedlnujem sa za tykanie, ak to vadi...
o tych "poloznackach" ma bavi citat
S rámom to nemá spoločné nič. Dôvod hľadaj v kľukách, resp. prevodníkoch.