Ahojte, chcel by som poprosiť o radu ak niekto riešil biky Orbea a kupoval, alebo si rezervoval bike v nedávnej dobe tak by som bo zvedavý odkiaľ? Ideálne ak by sa to teda dalo riešiť zo Slovenska, no neviem aké budú čakacie doby a teda niektorí predajcovia tejto značky u nás čo som písal ani nereagovali a nedostal som žiadnú odpoveď. Páči sa mi nový Occam M30 LT
Nielen na Slovensku je s Orbeou problém. Ja som neúspešne zháňal Almu M25 takmer rok. Napokon som ju neuveriteľnou náhodou, resp. šťastnou zhodou okolností zohnal v Prahe. Pozri toto- https://www.albie.cz/occam-tr/orbea-occam-m10-2021/
Tento stav bude pretrvávať aj v roku 2022 a možno i 2023, dokým sa "niečo" radikálne neudeje. Napríklad spomínaná Alma M25 sa údajne v roku 2022 nemá ani montovať/dodávať.
Ja som kúpil H30 asi mesiac dozadu v predajni v Hlohovci a nakoľko som mal doma svoje komponenty ktoré som prehadzal naň mi nevadí ani to je to hliník. A keď som sa rozprával s predajcom že som mal v pláne kúpiť až 2022 model tak mi povedal že žiadne nebudú a nedá sa mu ako predajcovi ani objednať žiadne modely od Orbei na Slovensko. Pravdepodobne tých pár kusov čo vyrobili, vyrobia ide pre západný trh.
No uvidím, ale budem asi pozerať aj iné značky. V hladáčiku mám viacero bikov-našťastie aj keď tá Orbea sa mi fakt páči, no zas ak s ňou budú komplikácie a bude nedostupná, alebo sa bude čakať moc, tak sa poobzerám po iných bikoch
Ja som objednal z MTBIKERU OIZ M30 v septembri 2020 ešte za vtedajsiu cenu + predobjednavkovu zľavu. Čakal som naň bez 1 týždňa 8mesiacov a už v tedy mi pisali ze z bikami a dostupnotou bude problém. Po novom roku 2021 dokonca zdrazela o 200€.Mne ostala povodna cena. Takze som to vychytal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sportrysy.sk/predajne/
My z tej OC.