nedobre? daco v normalnych trvacnych komponentoch len tak okolo domu?dajaka akce neni?
dakujem
svagor ma GT disc cca 3 rocne adajako sa mi zacina pacit a je spokojny dost toho nabehal
40 nie je starina, poznám 60ročných dedkov, čo mi vedia natrhnúť riť
ale už to vidím jasnejšie, bude to v rozmedzí fitness/cross - takže z Pell's buď Crono alebo Demon
na pevnej vidle ťa bude trepať furt a veľmi nezáleží na tom, či je, alebo nie je karbónová - jasné že na karbónovej to je, alebo by malo byť o niečo lepšie, ale rozhodne to nie je odpruženie
nebásni furt o "rozdrbanosti slovenských ciest", aj v Nemecku napr. chránia dláždené cesty kvôli pretekom... po vyzametanej diaľnici vie jazdiť každý a pozri na čom sa jazdila Tour či Giro v takých 50tych rokoch... pokiaľ to je cesta tak aj žiletka stále prejde
pokiaľ tvojim krížom naozaj vadia vibrácie pri jazde, tak asi skôr cross s odpruženou vidlou (len blbé je že ponuka odpružených vidiel pre crossy dosť pokrivkáva)
inak aj o tom, že by na fitnesse či crosse menej dostával chrbát ako na žiletke si dovolím pochybovať - mám kamošku čo má problémy s chrbticou a zvolila pomerne postavený posed, čo ju takmer zabilo... v XC posede ktorý je o dosť sklonenejší a natiahnutejší nemá problém, takže to asi závisí od prípadu
ale vidím to už na tieto 2 kategórie (Turboš, nechráp a nanúť mu nejakú merču )
Ešte mi nedalo - neblbni s polohovateľným predstavcom, neviem, prečo od neho očakávaš nejaké "pohodlie"? Čo moja pamäť siaha, tak niečo také tu vozí (ja teda dúfam, že už len voziLA) nejaká dívenka zo Spiša, ktorá si notoricky nenechá (nenechaLA?) vyhovoriť zlý posed... proste posed sa nastaví raz navždy a tým to hasne, chystáš sa vari podrásť?
Ešte mi nedalo - neblbni s polohovateľným predstavcom, neviem, prečo od neho očakávaš nejaké "pohodlie"? Čo moja pamäť siaha, tak niečo také tu vozí (ja teda dúfam, že už len voziLA) nejaká dívenka zo Spiša, ktorá si notoricky nenechá (nenechaLA?) vyhovoriť zlý posed... proste posed sa nastaví raz navždy a tým to hasne, chystáš sa vari podrásť?
skorej už len scvrnut...len tak ma to napalo na par bikoch som to videl...kaslat na to
Ten Demon tiež vyzerá fajn. Verzie s kotúčami by som sa nebál, BB5 niesu zlé brzdy, určite nebrzdia horšie jak dobré véčka. V zime sú kotúče výhoda.
Demon D má proti Demonovi o jednu sadu vyššie shimano, kotúče Avid namiesto véčiek Tektro, ráfiky Mavic namiesti Mach, o dosť lepšie náboje, oversize kokpit, lepšiu reťaz... Či to za ten cenový rozdiel stojí, je na tebe. Ja by som bral D.
DemonD http://pcshop.pells.cz/sport/demon-d_d18961.html
Demon http://pcshop.pells.cz/sport/demon_d18960.html
Ešta je možnosť Kona Smoke. Neni to hlina ale CrMo, takže váha rámu s vidlou bude o cca kilo vyššia. Zato tlmenie vibrácií bude hodne lepšie jak pri hliníku a rám aj vidla umožňujú použite plášťov 28" aj 29". Takže podľa potreby môžeš meniť a 29" znamená ďalší značný nárast pohodlia.
V kakáči ju majú vo výpredaji za pár šušňov (258,40) a aj keď v základe neni nič moc, dá sa na tom postaviť celkom pekný bike. http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-7695.html
kukam este phelt xq95 s karbon vidlou
tak to vidím ze sa budu kupovat 2ks skoro podobných bikov s pevnou vidlou a 28" crossovou geometriou a vé- čkami ovešane asi na deore...švagor zhana též lebo sa po ceste na avalanche nakruti ako idiot....dufam že ak budeme kupovať 2ks uhrajeme dajaku dobrú cenu
k tej vidle karbon ...prežijem to aj bez nej nie ?
40 nie je starina, poznám 60ročných dedkov, čo mi vedia natrhnúť riť)
Nehnevaj sa, ale moje skúsenosti sú také, že teba natrhne riť bárskto... Snáď okrem chémie...
...aj v Nemecku napr. chránia dláždené cesty kvôli pretekom...
No, v Nemecku cesty intenzívne asfaltujú. Už aj tie dláždené dialnice v okolí Cottbusu... Ale ak by si napísal, že v Belgicku majú dláždené úseky ciest, po ktorých sa jazdia klasiky, chránené zákonom, to by bolo iné.
Ale v ostatných tvrdeniach súhlasím s Tuleňom. Už som tu zverejnil svojho hliníkové krosa s oceľovou vidlou, na ktorom som sa zúčastlil tak cestného cyklomaratónu, ako aj MTB-maratónu. Doteraz s ním jazdím (občas) po lese, aj keď má 10 rokov.
myslim ze tu niet ci riesit
pells demon lite 20" v cene do 600EUR s dopravou
radenie shimano slx,naboje deore, rafky mavic A119 28", brzdy avid SD5,pells carbon vidla,
Truvativ Firex 3.1 44-32-22 ale chcel som radsej 48-36-26 ale prezijem to
co vy na to? da sa lepsie tej cene daco splasit????
No, v Nemecku cesty intenzívne asfaltujú. Už aj tie dláždené dialnice v okolí Cottbusu...
Svätokrááádež!!! Ale teda šmýka to občas parádne...
Info o snahe tie úseky zachovať mám z nejakého staršieho nemeckého zdroja, ktorý momentálne nemám šancu dohľadať. O tom že frantíci si Roubaix nedajú, netreba pochybovať.
Název DEMON Lite
Popis Přepracované rámy z trojitě zeslabovaných trubek z materiálu P6 Utralite. Nová geometrie s mírnějším slopingem je přizpůsobena použitým pevným vidlicím. To je PELLS DEMON Lite
Výrobce PELLS
Ročník 2009
Rám Demon P6 Ultralite Racing Tubeset, Tripple Butted,Rhombus Bi-Axial, VFHS Techn.
Vidlice PELL‘S CRF Carbon
Přehazovačka Shimano Deore XT
Brzdy Avid Single Digit 5
Řazení Shimano SLX
Kliky Truvativ Firex 3.1
Přesmykač Shimano Deore LX
Kazeta Sram PG-950
Řetěz Shimano HG-53
Pedály Shimano M505
Říditka PELL‘S XR6 OV
Představec PELL‘S RX67 OV
Brzdové páky Avid FR-5
Přední nába Shimano Deore
Zadní nába Shimano Deore
Pláště Vittoria Randonneur Trail
Ráfky Mavic A 119
Sedlo PELL‘S E-Fly
Sedlovka PELL‘S XR2
Hmotnost 10,7 kg
Velikost rámu M(18p), L(20p), XL(22p)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale už to vidím jasnejšie, bude to v rozmedzí fitness/cross - takže z Pell's buď Crono alebo Demon
na pevnej vidle ťa bude trepať furt a veľmi nezáleží na tom, či je, alebo nie je karbónová - jasné že na karbónovej to je, alebo by malo byť o niečo lepšie, ale rozhodne to nie je odpruženie
nebásni furt o "rozdrbanosti slovenských ciest", aj v Nemecku napr. chránia dláždené cesty kvôli pretekom... po vyzametanej diaľnici vie jazdiť každý a pozri na čom sa jazdila Tour či Giro v takých 50tych rokoch... pokiaľ to je cesta tak aj žiletka stále prejde
pokiaľ tvojim krížom naozaj vadia vibrácie pri jazde, tak asi skôr cross s odpruženou vidlou (len blbé je že ponuka odpružených vidiel pre crossy dosť pokrivkáva)
inak aj o tom, že by na fitnesse či crosse menej dostával chrbát ako na žiletke si dovolím pochybovať - mám kamošku čo má problémy s chrbticou a zvolila pomerne postavený posed, čo ju takmer zabilo... v XC posede ktorý je o dosť sklonenejší a natiahnutejší nemá problém, takže to asi závisí od prípadu
ale vidím to už na tieto 2 kategórie (Turboš, nechráp a nanúť mu nejakú merču
plevel..a co bol tvoj dedo hviezdoslav?
a za nazory dakujem
skorej už len scvrnut...len tak ma to napalo na par bikoch som to videl...kaslat na to
Ten Demon tiež vyzerá fajn. Verzie s kotúčami by som sa nebál, BB5 niesu zlé brzdy, určite nebrzdia horšie jak dobré véčka. V zime sú kotúče výhoda.
Demon D má proti Demonovi o jednu sadu vyššie shimano, kotúče Avid namiesto véčiek Tektro, ráfiky Mavic namiesti Mach, o dosť lepšie náboje, oversize kokpit, lepšiu reťaz... Či to za ten cenový rozdiel stojí, je na tebe. Ja by som bral D.
DemonD http://pcshop.pells.cz/sport/demon-d_d18961.html
Demon http://pcshop.pells.cz/sport/demon_d18960.html
Ešta je možnosť Kona Smoke. Neni to hlina ale CrMo, takže váha rámu s vidlou bude o cca kilo vyššia. Zato tlmenie vibrácií bude hodne lepšie jak pri hliníku a rám aj vidla umožňujú použite plášťov 28" aj 29". Takže podľa potreby môžeš meniť a 29" znamená ďalší značný nárast pohodlia.
V kakáči ju majú vo výpredaji za pár šušňov (258,40) a aj keď v základe neni nič moc, dá sa na tom postaviť celkom pekný bike. http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-7695.html
tak to vidím ze sa budu kupovat 2ks skoro podobných bikov s pevnou vidlou a 28" crossovou geometriou a vé- čkami ovešane asi na deore...švagor zhana též lebo sa po ceste na avalanche nakruti ako idiot....dufam že ak budeme kupovať 2ks uhrajeme dajaku dobrú cenu
k tej vidle karbon ...prežijem to aj bez nej nie ?
Asi ťažko, jedine ak vieš dobre jazdiť po zadnom.
Ja osobne by som volil karbónového pevňáska, no odpružená bude pohodlnejšia (pokým bude fungovať a budeš mať na ňu správnu hmotnosť).
Nehnevaj sa, ale moje skúsenosti sú také, že teba natrhne riť bárskto... Snáď okrem chémie...
No, v Nemecku cesty intenzívne asfaltujú. Už aj tie dláždené dialnice v okolí Cottbusu... Ale ak by si napísal, že v Belgicku majú dláždené úseky ciest, po ktorých sa jazdia klasiky, chránené zákonom, to by bolo iné.
Ale v ostatných tvrdeniach súhlasím s Tuleňom. Už som tu zverejnil svojho hliníkové krosa s oceľovou vidlou, na ktorom som sa zúčastlil tak cestného cyklomaratónu, ako aj MTB-maratónu. Doteraz s ním jazdím (občas) po lese, aj keď má 10 rokov.
pells demon lite 20" v cene do 600EUR s dopravou
radenie shimano slx,naboje deore, rafky mavic A119 28", brzdy avid SD5,pells carbon vidla,
Truvativ Firex 3.1 44-32-22 ale chcel som radsej 48-36-26 ale prezijem to
co vy na to? da sa lepsie tej cene daco splasit????
Svätokrááádež!!! Ale teda šmýka to občas parádne...
Info o snahe tie úseky zachovať mám z nejakého staršieho nemeckého zdroja, ktorý momentálne nemám šancu dohľadať. O tom že frantíci si Roubaix nedajú, netreba pochybovať.
chcelo by to viac udajov ..
Popis Přepracované rámy z trojitě zeslabovaných trubek z materiálu P6 Utralite. Nová geometrie s mírnějším slopingem je přizpůsobena použitým pevným vidlicím. To je PELLS DEMON Lite
Výrobce PELLS
Ročník 2009
Rám Demon P6 Ultralite Racing Tubeset, Tripple Butted,Rhombus Bi-Axial, VFHS Techn.
Vidlice PELL‘S CRF Carbon
Přehazovačka Shimano Deore XT
Brzdy Avid Single Digit 5
Řazení Shimano SLX
Kliky Truvativ Firex 3.1
Přesmykač Shimano Deore LX
Kazeta Sram PG-950
Řetěz Shimano HG-53
Pedály Shimano M505
Říditka PELL‘S XR6 OV
Představec PELL‘S RX67 OV
Brzdové páky Avid FR-5