Tak. Rodičia neveria mojmu usudku tak pisem vam.Tento bajk za 500 e. Brzdy avid elixir a juici 5 203 kotuce vidlica manitou Sherman 170 zdvih tlmic Manitou Swinger Coil 4-way 200 zdvih.Kluky nejake raceface rajdy hussefelt. Chcem aby mi ho kúpili a im sa zda "stary smejd"
inac ten ram vyzera divne,take xc-čudo na fr,ta horna trubka asi vyssie nemohla ist,to by bola full ziletka z toho
a za 500e som uz volakde videl aj BH(BigHit)mal nejaku MZ,tlmic nejaky M. Swinger...a neni to klasicky jednocap(nechhcem tym povedat ze jednocap je zly,ale....
Ako za 500e ked je to v dobrom stave nieje aztak vela. Ale ako celok sa mi to vidi ako ubohy pokus o Fr bike. Pokial chces jazdit Fr tak by som sa pozrel poinych bikoch z osvecenou geoskou.(Bighit,nitrous,..)
Ako za 500e ked je to v dobrom stave nieje aztak vela. Ale ako celok sa mi to vidi ako ubohy pokus o Fr bike. Pokial chces jazdit Fr tak by som sa pozrel poinych bikoch z osvecenou geoskou.(Bighit,nitrous,..)
Keď som si prečítal názov témy strašne som sa začal smiať...Ako tu niekto môže rozoberať "problém s rodičmi" ehm...Ale k téme sa nevyjadrujem...len konštatujem, že toto sme tu ešte nemali
Ako nie je zlý len ja som nikdy nič nekupoval do ruky...(čo sa týka bajkov) , nevieš ako s ním zaobchádzal , a keď teraz ide dobre neznamená že o 10 dní nemôže ísť na súčiastky.
Bolo by dobré aby staré príspevky boli nejako viditeľne odlíšené od nových (alebo nedávno založených ). Už sa to stalo aj mne že som reagoval na tému dva roky starú alebo že som reagoval na tému ktorú predomnou ktosi iný tiež nevedomky "reinkarnoval" .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To teda si. Naopak nieje.
Ste ma predbehli.
a za 500e som uz volakde videl aj BH(BigHit)mal nejaku MZ,tlmic nejaky M. Swinger...a neni to klasicky jednocap(nechhcem tym povedat ze jednocap je zly,ale....
nikto mudry z neba nepadol
Skor enduro by som chcel jazdit.
Ver úsudku svojich rodičov...
Ja osobne by som do tej zlataniny nesiel