Prasknutie je celkom silné a nastáva pri predozadnom tlaku na vidlicu - čiže buď praskne ked tvrdšie dopadnem na vidlicu a v zápätí praskne v protipohybe keď zabrzdím prednou brzdou.
Predstavec bol menený za nový, hlavové zloženie som už niekoľkokrát vyčistil a namazal ale problém je, že pri otvorení hlavového zloženia mi nejdú vytiahnuť ložiská..
Otázka 1 - či už sa niekto s podobným praskaním stretol a aký bol dôvod?
Otázka 2 - či niekto z vás mal podobný problém so "zapečeným" ložiskom, ktoré nejde vytiahnuť? Ak máte nejaký know-how tak budem rád za každú radu, skúšal som po ložiskách aj mierne poklepať, aby sa uvoľnili ale bez úspechu a nechcem po nich silou trieskať aby som nepoškodil rám..
Ak ti nejdu fakt vybrat oba loziska tak je to fakt zanedbany servis. Mozes to skusit postriekat wd40 a nechat posobit, to by mohlo pomoct. Alebo to mozes vybrat rovno s miskami a vymenit. A ak chces vybrat len lozisko co nejde von tak bacha aby si ho nevybral i s myskou.
Tazko povedat ako sa vyznas tak som to napisal ako pre zaciatocnika ktoreho to bud odradi alebo si s tym poradi.