...jj...chcem ulahcit kolenam..mal som s nimi problem...26 - 40 staci na vsetky "moje" kopce ale chcel som rezervu...mne nejde o to co sa to niekomu paci alebo nie ale o technicku stranku veci..
Celkom nerozumiem tomu komplikovanemu upravovaniu prehadzovaca goatlinkom a kazety Wolftoothom, ked sa to da spravit podstatne jednoduchsie a lacnejsie pouzitim XTckoveho prehadzovaca RD-M8000 a kazety Sunrace 11-46 za zlomok ceny a bez akychkolvek uprav. A keby nestacilo ani to, tak este sa da vymenit 26 zubovy prevodnik za 24 zubovy a dostat sa teda na prevod 24/46.
No 45koleso a goatlink som mal uz dlhsie doma, tak reku to vyskusam....jj..24 / 40 by asi stacilo....
...dufam, ze nieco neurvem..kvoli tomu som dsl tie fotky v krajnych polohach..maly - maly neradim ani velky -
velky
...jj...chcem ulahcit kolenam..mal som s nimi problem...26 - 40 staci na vsetky "moje" kopce ale chcel som rezervu...mne nejde o to co sa to niekomu paci alebo nie ale o technicku stranku veci..
26/40 maš 0,65
26/42 -0,62
ja mám 22/36-0,611 občas sa hodí v stojkách
..pravda.. no ja mam 170ky kluky, co je cca o 3% kratsie rameno >> vacsia potrebna sila oproti 175kam...(mal som 26ku so 175 klukami)
..no chcel som vediet, ci je vobec realne pre prehadzovac s "gs" ramienkom, ci poberie rozsah 44 zubov namiesto tabulkovym 37!
.. vyskusal som to a cuduj (?) sa svete, funguje to..vyskusam to este v terene...no treba sa s tym pohrat....jj..goatlink oddiali prehazku o cca 10mm, co je aj zhruba rozdiel v polomeroch
medzi 45t a 40t.....
P. S:..45t a goatlink som mal uz dlhsie doma ale pre problemy s kolenom som radsej ostal pri dvojprevodniku....preto som to chcel vyskusat....
Čaute budem potrebovať zmeniť prevodnik...dávnejšie som kupoval kluky 2prevodnik Shimano XT 40-28 (bral som ho vtedy aj kvoli najlepšej dostupnosti) kazetu mam 11-40....viacmenej mi to vyhovuje ale, prudšie technické úseky proste musím často tlačiť. Najväčší prevodník mi v podstate aj vyhovuje, keďže absolvujem často aj dlhé asfaltové prejazdy, ale určite musím poriešiť menší. Z financneho hladiska chcem teda riesit asi len maly prevodník neviem či by mi prechod na 40-26 až tak pomohol.
Celkom nerozumiem tomu komplikovanemu upravovaniu prehadzovaca goatlinkom a kazety Wolftoothom, ked sa to da spravit podstatne jednoduchsie a lacnejsie pouzitim XTckoveho prehadzovaca RD-M8000 a kazety Sunrace 11-46 za zlomok ceny a bez akychkolvek uprav. A keby nestacilo ani to, tak este sa da vymenit 26 zubovy prevodnik za 24 zubovy a dostat sa teda na prevod 24/46.
..no ja mam xtr kluky, radenie, prehadzovac aj kazetu 9000ku, no a tych sa veruze zbavovat nechcem - bozechran ..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://gears.mtbcrosscountry.com/#27.5/2.20I1594I130X26/2.20I300I327X29/2.10I706I327X700c/35I1207I1695
A teraz 40 alebo 45.
...zalezi aj na dlzke kluk..no mna zaujima hlavne vydrz pastorkov >> orechu..atd
...dufam, ze nieco neurvem..kvoli tomu som dsl tie fotky v krajnych polohach..maly - maly neradim ani velky -
velky
najlahsi prevod mam 23(oval) x 42 - a vyuzijem ho
26/40 maš 0,65
26/42 -0,62
ja mám 22/36-0,611
..no chcel som vediet, ci je vobec realne pre prehadzovac s "gs" ramienkom, ci poberie rozsah 44 zubov namiesto tabulkovym 37!
.. vyskusal som to a cuduj (?) sa svete, funguje to..vyskusam to este v terene...no treba sa s tym pohrat....jj..goatlink oddiali prehazku o cca 10mm, co je aj zhruba rozdiel v polomeroch
medzi 45t a 40t.....
P. S:..45t a goatlink som mal uz dlhsie doma ale pre problemy s kolenom som radsej ostal pri dvojprevodniku....preto som to chcel vyskusat....
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prevodniky/shimano-deore-xt-fc-m785-26-zubov-prevodnik.html
Shimano Deore XT FC-M785 prevodník, vnútorný
21,99 €
MOC 25,99 €Hadam toto ked uz teda: http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prevodniky/shimano-slx-fc-m675-26-zubov-prevodnik.html
-22% Shimano SLX FC-M675 prevodník, 24T, 2x10
5,90 € -22%
MOC 10,39 €..no ja mam xtr kluky, radenie, prehadzovac aj kazetu 9000ku, no a tych sa veruze zbavovat nechcem - bozechran