https://www.radon-bikes.de/en/
Idealne budem rad, ak by mal a napisal niekto skusenosti s modelom Swoop. Na nete sa da najst pomerne malo informacii a aj to vacsinou na nemeckych strankach, ktore mozno svoju domacu znacku beru trosku pozitivnejsie nez uplne nezavisli cudzokrajni recenzenti. Ale aj to co som nasiel po anglicky a po nemecky ma v kombinacii s pomerne lakavou cenou presvedcilo k objednaniu Swoopu 10.0. Nie je to uplne dokonaly bike po vsetkych strankach (to asi ziadny
No samozrejme uvitam aj akekolvek ine info ohladom Radon bikeov.
P.S. Dufam, ze sa to tu nezmeni na diskusiu o tom, ze bike bez drziaka na flasu je nepouzitelny, lebo takych diskusii som videl uz dost
Já letos v februári kupoval Skeen Trail
Mám najeto 900 km
Bydlím pod horami , takže většinou lesní cesty
Zatím vše funguje jak má
Trošku jsem měl obavu jak proběhne nákup. Ale vše prošlo hladce a 10 dnů od objednání mi přivezli velkou krabici s kolem (stačilo pouze otočit řidítka)
Kupoval jsem na fakturu ,tu pak zaplatil přes Transfer Wise
Sice tím vzniklo zdržení asi 2 dny, ale bylo to v tu chvíli pro mě výhodné s převodem CZK / €
Běžný servis, promazání čepů, brzdy ... si dělám sám
Termín dodání odpovídal tomu, co měli na webu
Mimochodom, pisal niekto niekedy na [email protected]? Pytal som sa ich ako je to naozaj s dostupnostou swoop 10, ked na bike-discount je uz cez tri tyzdne vraj skladom, ale realna dodacia doba je 5 tyzdnov. A aj to je len "ocakavana doba". No neodpisali mi na to nicoveho nic
Momentálne je úspech že vôbec niekedy niečo odpíšu.
S bike-Discount supportom som v minulosti riešil viac vecí a reklamácií a vždy mi vyšli v ústrety.
ALE, ako som pisal. Ja som potom nepisal do bike-discount eshopu, ale priamo do radon-bikes. Chcel som len vediet, ci to zdrzanie je na ich strane, lebo to by mi ako jedine davalo zmysel (aj ked stale mi z bike-discount mohli napisat ako to naozaj je).
Z tvojho prispevku mam celkovo pocit ako keby som mal byt spokojny, ze som mohol par tisic poslat do pre mna neznameho obchodu s neznamou spolahlivostou a ani nedufat, ze dodrzia deklarovanu dodaciu dobu, nieto este ze mi vobec budu odpovedat na nejake otazky. A ked uz odpovedia, tak mam byt spokojny s 2 a pol nasobnym predlzenim dodacej doby, o ktorom by som ani nevedel, keby som sa priamo nepytal. A ked mi nakoniec napisu, ze smola, tak tiez asi mam len potom sa usmievat a byt rad, ze mi aspon dali vediet? Mozno ty to tak beries, ale ja nie a urcite ani vela inych ludi. A pre nich to tu pisem, aby neboli prekvapeni, ked si nieco objednaju a ono im to nebude prichadzat a ani nedostanu ziadnu informaciu preco.
Vsetky problemy by som pochopil, ale transparentnost je pre mna prvorada. Inak nemam dovod takemu e-shopu verit. A uz mam vela skusenosti aj so slovenskymi e-shopmi, kde mi aj dva mesiace viseli peniaze a produkt nikde napriek tomu, ze vsetko malo byt skladom... A to iste sa tyka teraz aj Radon vyrobcu. Kde na spravy ani len nereaguju. To, kde sa stahovali a podobne ma nezaujima, lebo ak nevedia kvoli tomu odpovedat, tak to maju jasne uviest na svojich strankach.
Odpovídali během 24 hodin
Dokonce mi odpověděli i o víkendu
Prečítať si môžeš napríklad tu:
https://www.bike-discount.de/en/info/the-company-10?lang=en
RADON – our very own trail power brand
An established name in mountain biking and our greatest bike pride and joy: RADON. Originally a niche brand for individual XC mountain bikes, RADON has developed into a highly popular top player of the bike scene. Thanks to our combination of innovative bicycle concepts, high-end equipment, and excellent manufacturing standards, we have regularly been voted test champions in Europe's most important bike magazines. Today, the variety of models extends far beyond the mountain bike range of the first hour. The RADON quality has also made a name for itself in other bicycle segments and been successful with many recreational as well as expert cyclists. The bike range extends to excellently equipped e-bikes, road bikes, trekking bikes and urban bikes, which are ideal for training, commuting and competition purposes, featuring solid frame geometries and attractive designs.
A ano RADON a bike-discount je jedna firma. Este som niekde cital ze tie radony davali dizajnovat do CUBE ale uz si to robia samy od urciteho casu.
Edit: Teraz uz aj vidim, ze Swoop 10.0 vo velkosti L uz nie je uvedeny skladom, takze uz tu dostupnost zacali aktualizovat. Tak dufam, ze ten moj mi este pride.
Bikediscount celkom dobý obchod, nemal som zaťial,žiadny problém.
Myslím si že ti príde ten bike.. Hádam by nechceli anti reklamu.