raptor 09 a 10(sú zhodné, bez zmien) má oproti starším spevnenú zadnú stavbu, takže ak to máš za dobrú sumu tak neváhaj
ináč ak ho chceš nový, tak ja by som počkal na 2011, ten má zase modifikovanú stavbu, mal by byť ešte pevnejší
keď sa na tom jazdí 4x a rám je určený na dirt/freeride, tak by samozrejme nejaký ten zjazd mal vydržať, ja osobne čakám na 2011 model, ale za takú cenu to máš dobré
jednu poznámočku akurát mám, tú vidlu som mal na zephyre, ale na nejaké väčššie skoky by som ju určite nebral, mne to pri mojich 78 kilách vadilo, ale to je len môj postreh, ak vážiš menej a nejazdíš nejak extrémne dh alebo fr tak bez váhania ber
ano ale ja chem kupit iba ram komponenty mam vlastne len som sa chcel opýtat lebo tie stare raptory dost pukali ale som cital ze tie nove to maje lepsie urobene na tej zadnej stavbe takze mam brat ???
tu je ten hlavný rozdiel, ale rozdiel je taktiež v hrúbke materiálov zadnej stavby, ak máš strach že ti to praskne, tak pozri obrázky a ak má tu stavbu ako novšie raptory, tak netreba váhať, pochybujem že by to tak ľahko praskalo
no ak ti je raptor slabý, tak už jedine darkside alebo devilvork, to mi radili v podobnej téme tu, len musíš počítať z tým, že sú to dosť ťažké rámy oproti raptorovi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac ja vacsinou co som vidle presknute raptory tak to boli tue starsie ramy nie pro. nvm dufam ze znesie vela
ináč ak ho chceš nový, tak ja by som počkal na 2011, ten má zase modifikovanú stavbu, mal by byť ešte pevnejší
jednu poznámočku akurát mám, tú vidlu som mal na zephyre, ale na nejaké väčššie skoky by som ju určite nebral, mne to pri mojich 78 kilách vadilo, ale to je len môj postreh, ak vážiš menej a nejazdíš nejak extrémne dh alebo fr tak bez váhania ber
je síce trochu inakší,ale nejaké "rozdiely v pevnosti" a iné kraviny
...gt chucker...
aby som ti ja nepraskol Filipe
> pardon, som neskoro dal odoslať odpoveď