vyzera to tak, ze idem do nejakeho ramu Santa Cruz. Mam vsak dilemu do akeho. Jazdim crosscountry a mam rad pohodovu jazdu a vyslapy do kopca. Mam 195 cm a 99 kg.
Momentalne jazdim Meridu trans mission speed s vymenenými klukami za XT s integrovanou oskou. Ram z Meridy chcem predat a komponenty nahodit na Santa Cruz.
Ktory Santa cruz mi poradite?
Blur XC - 115mm zdvih zadnej stavby a perfektný VPP systém pruženia
Superlight - 100mm zdvih, system pruženia - jednočap.
Určite choď do Blur-a. I ked ten sa robí v najvačšiej velkosti L. obávam sa, že pri tvojej velkosti to bude len len ... Superlight sa robi aj XL
Velkost urcite XL. Nejaky Blur velkost XL jazdi Matheos, takze ak chces nieco viac, skus sa obratit na neho.
Blur XC - 115mm zdvih zadnej stavby a perfektný VPP systém pruženia
Superlight - 100mm zdvih, system pruženia - jednočap.
Určite choď do Blur-a. I ked ten sa robí v najvačšiej velkosti L. obávam sa, že pri tvojej velkosti to bude len len ... Superlight sa robi aj XL
Ved to. Max vyska 193 cm, co moze a nemusi sediet.
To je tiez riesenie.
To je tiez riesenie.
Blur LT je aj velkost XL, takze na Blur XC v L by som na tvojom mieste ryyyychlo zabudol. Aspon potesis miestnu AMEN komunitu, ktora presadzuje myslienku "cim vyssi tym lepsi" (zdvih na XC biku)
Inak ja som Giant pozitive, lebo Giant ma lepsi pomer cena vykon. Taky Giant Trance, Trance X tiez nemoze byt zly krok.
Ale tie ceny toho Blur LTcka su dost dobre...
To rasto: pekne mu radis, len ci sa vojde do rozpoctu, inak 5,5 by som bral vsetkymi 10timi, najma po tom, co som cital porovnavaci test 5,5 vs. blur LT
Kde taky ram mozem kupit, myslim intense?
Uz si odtial nieco kupoval?
njn, toho chlapika by som chcel stretnut nazivo, moze to byt dobry typek