prosím neviete niekto, či sa dá na tento bike namontovať teleskopka? V obchode pri nákupe mi tvrdili, že áno. Ale etraz keď som to chcel riešiť, tak si už neboli taký istý A zas experimentovať sa mi moc nechce. Plastovvá záslepka v ráme je bez diery na bovden, stredové je pressfitt. Takže je s tým dosť roboty s neistým výsledkom. Budem rád za osobnú skúsenosť, ak s tým niekto už máte https://www.bike-life.cz/horske-kolo-scott-contessa-scale-930-2021/d38853
Daj foto co je pod tou zaslepkou. INternety hovoria, ze bowden tahat ako na presmyk a potom dovnutra bud cez dieru na kosik, alebo rozsirit prechodku na presmyk
...tak predajca mi tvrdil, že to pojde len cez stredovú mufňu a budem musieť vylisovať pressfit a potom možno kúpiť nový aj s ložiskami:/ Plastové koncovky na bovden do rámu sú nedostupné, že čakačka 3 mesiace....a na pankáča sa mi to teda vrtákom riešiť nechce. To tomu biku neurobím. Nakoniec som sa nasral a teraz objednal Reverb AXS. Akože fakt smart dobu žijeme. Tak ale šťať proti vetru sa mi nechce. Ďakujem za snahu pomôcť a ak náhodou niekto toto bude niekedy riešiť, som zvedavý či to nejako prešťal:)))
niekde som ti odpísal ale neviem kde ano dá sa to mám to tak aj ja, bowden ide celý vo vnútri. stred som musel meniť. uvazoval som tiež nad axs ale kupil som klasiku usetril som 500€ co pojde na karbonove kluky, kazetu a retaz..
Ahojte,tiež som to riešil,no bajk bol pôvodne s prešmykačom, takže dieru som v krytke mal.Trosku som maturoval ako pretiahnuť bowden vnútrom rámu,nakoniec som to vyriešil šnúrkou s malou podložkou ktorú som hodil do rámu cez dieru po odstránení krytky a cez sedlovú trúbku to vytiahol paličkou s magnetom.Potom prichytil bowden a v pohode pretiahol až von.Netrebalo ani vyberať stred,trvalo to chvíľu.Na bowden som dal aj pôvodnú buzirku aby to v ráme neklepalo.
Možno to niekomu pomôže do budúcnosti. Ja som tiež veľmi maturoval ako to spraviť ani magnet nepomáhal, cverna a vysávač tiež. Nakoniec som pretlačil lanko cez sedlovu trúbku do spodnej ramovej celkom ľahko a následne som dal dole vidlicu a ostal mi tam krásny prístup k lanku ktoré som pretiahol cez vývod a následne som na lanko len ľahúčko natiahol bowden. Síce sa nejedná o konkrétny rám aký spomínate ale myslím že je to univerzálne riešenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.