ak je v poriadku tak určite sa oplatí....
1. poriadne ho prehliadnuť skontrolovať z každej strany aj zospodu či na ráme nie sú pukliny alebo nejaké väčšie známky poškodenia...
2. vyskúšať si na ňom prejsť a všetko preskúšať,ako fungujú brzdy,či nie sú zavzdušnené,či funguje vidlica správne a necítiš niečo zle vnútri/vôľu alebo podobne riaď sa pocitmi
a veľa sa dá zistiť aj z jednania predajcu...ak sa napríklad bude zdráhať dať ti testride tak to tiež o niečom hovorí...
kazdopadne je to 2 alebo 3 majitel viem podla seba sam som ho chcel kupit asi 4 mesiace dozadu uplne od niekoho ineho a bol za cenu este 1000 €no niekto ma obehol a teraz zaraba
no co uz aj taky sa najdu...tiez som si minule vsimol giant glory ktory niekto predaval tu v bazari....jeden z fora ho kupil....a za par dni uz som videl ten isty bajk znova v bazari tento krat o par stoviek eur drahsie
Lenže keď už takto "špehuješ" mohol by si si zistiť, že ten chalan kupuje takéto biky cca na mesiac, na oskúšanie alebo čo a potom ich predá. Predal Giant, UMF, teraz Norco, možno ešte niečo bolo...
on ich hlavne predava aby zarobil....kedze vzdy predava za viac ako kupil .... nech si vravi hocikomu co chce ze on ich len skusa...aj tak chce v skutocnosti len zarobit.... ako v dnesnej spolocnosti kazdy..robit co najmenej a zarobit co najviac.....
a ja nespehujem....vsimol som si to uplne nahodou...kedze budem skladat cestak tak teraz pravidelne kontrolujem bazar....barany uz mam doma...akurat odtialto z bazaru a proste len tak pre zaujimavost prezeram vsetko...aj fully a nahodou som si to vsimol
Ale tak ja mu to za zlé nemám Človek môže kúpiť aj iné, ak kúpi od neho asi je to stále fér ponuka. A ak chlapec dá za peniaze adekvátnu vec nevidím problém. Proste je šikovný a vie ako zarobiť
ja v tom nevidim sikovnost ale vyj*banost najskor to kupi od niekoho s kym urcite este zjednava ceny na co najnizsie....chvilu bajk pojazdi....a potom ho preda daleko drahsie...
ano ten chalan budem asi ja snazim sa vyhladavat take bajky kde poskodenie je minimalne a vidim v tom dobru cenu ak nejake je snazim sa ho dat dokopy a predat drahsie mas pravdu myslim ze sa jedna len o moju sikovnost a jazdim ho max mesiac komponentom nedam tak naprdel a bike v podstate hodnotu o moc nestrati cize nemusim neustale znova znova vrazat a investovat do bajku a mas pravdu dobre pozeras mal som UMF,Glorynu,Demo,Norco aspon mam tie peniaze niekde investovane a nepreflakam ich inde ... je to snad trestne ? peace
neboj sa ja nezavidim len mi to pride ako poriadne odrbavanie ( najskor jedneho odrbat a kupit za co najmenej a potom odrbat druheho a predat podla mna az nad adekvatnu cenu to je len moj osobny nazor... (vazne ho brat nemusite....ale ja to vnimam takto)
bike som kúpil ide ***** ešte aj jeden servisák mi ho skontroloval a povedal že je naozaj v skvelom stave a ak by som mohol poprosiť nejaký návod ako nastavovať vidlicu a tlmič
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. poriadne ho prehliadnuť skontrolovať z každej strany aj zospodu či na ráme nie sú pukliny alebo nejaké väčšie známky poškodenia...
2. vyskúšať si na ňom prejsť a všetko preskúšať,ako fungujú brzdy,či nie sú zavzdušnené,či funguje vidlica správne a necítiš niečo zle vnútri/vôľu alebo podobne riaď sa pocitmi
a veľa sa dá zistiť aj z jednania predajcu...ak sa napríklad bude zdráhať dať ti testride tak to tiež o niečom hovorí...
a ja nespehujem....vsimol som si to uplne nahodou...kedze budem skladat cestak tak teraz pravidelne kontrolujem bazar....barany uz mam doma...akurat odtialto z bazaru