Spesl: No pokial z ramom nerobily nic voci starsiemu rocniku, tak to je neznicitelny ram co znese aj FR zaobchadzanie. Nerad to hovorim, ale CTM je na tom z vybavou uplne niekde inde. Spesl je vybaveny na xc-am a ctm EN.
Ja by som bral raptora, sice specialized su super bajky, ale fakt ta vybava je o niecom inom, a inak tie keci ze to praska velmi, mozno ano, ale tak akurat v tedy ak tam rypnete neaku 180mm vydlicu pri 100mm alebo 120-130 je to uplne v pohode (kedze na jednom raptore jazdim)
na fr by bol naj http://www.isako.sk/?section=actual&doc=actual "Author 09 A-gang 9mm skladaný
Rám: hydroforming dural 6061, veľkosť 16´
Vidlica: RST Storm - 140 mm / 20mm oska Kľuky: Hussefelt 36+Napinák Boxguide
Brzdy: Promax hydraulické 200 / 160mm
Kolesá: WTB, Deore, Kenda Nevegal
Radenie: Acera, preh. Sora, 8 rýchlostí 11-32
Cena: 499,00 € (15 032,87 Sk)"
teda ak je ešte dostupný alebo aj normálny A-gang 9mm je možnosť
Neviem ako vy, ale ja hlavne RST nemusim lebo je to asi fakt posledna vydlica co by som kupoval, a author, neviem ako vam, alemne sa ta celkovy ram nepaci ani z daleka proste vyzera to ako nieco XC ram a nie FR
Sry, ale nech to je aka chce, je to vstale RST, proste mne nesedia mam s nimi zopar skusenosti no fakt by som ju nechcel, ak vidlu tak poriadnu a moze byt vsedko okrem RST (a samozrejmie tie detske ZOOM )
mozno mas skusenosti s gilou alebo launch, urcite si nejazdil space jump, alebo strorm pruzinovu ci vzduchovu lebo potom by si taketo sprostosti nepisal
space jump je jedna z top vidlic na street,dirt,park
a storm je lepsia ako 55, alebo Sr Suntour (z tuning-test.cz ,,U této verze je třeba připomenout, že vzhledem k váze a provedení se jedná o ***** hodnoty, kterým může konkurovat jenom FOX 36 talas ,,)
Povedat nazor ano.. ale pisat hluposti s ktorymi nemas skusenosti nieje nazor.. zato, ze som mal v rukach vidlu rock shox dart 2 a bola total nahovno tak tiez nikde nepisem, ze rock shox su vsetky uplne zle a nikdy by som ich nechcel.. ludia tu potrebuju rady a nie zavadzanie.. takze nabuduce radsej tisko
asi kúpim toho specla kamarát ho má a je super.Poradili by ste mi nejakú vidlu na FR zo zdvihom (120-140) v cene okolo 200eur ktorá by mi tam pasovala.A chcem sa ešte opýtať či by mi bol moc malí rám veľkosti 15 ? meriam 180cm.
I ked mám rád Specialized, išiel by som asi po CTM. Geometria a osadenie, tlačia bike jedmoznačne do FR. Ked som začal ja jazdiť FR ešte na mojom predchádzajúcom XC biku, bolo to hrozné - crash za crashom. Proste geometria biku ti neumožní na Spesl jazdiť tak agresívne ako geometria na CTM. A určite by som bral vidlu zo 160 mm zdvihom.
jednoznacne Raptor...ja mam aj raptor aj presne ten isty specialized hardrock a s tym speslikom si moc dobre nezajazdis..a casto by si musel napravovat retaz ak by si tam nedal napinak a to by si musel menit aj prednu pilu na 2 alebo jedna..takze RAPTOR
2 jablck_o : ten giant stp je cisty DIRT/STREET ak chces freeride tak urcite ten raptor to je blbost ten giant na freeride..proste geometria na dirt/street..vidla cisty dirt a je este mensi nez ten raptor straaaaaasne by ta to hadzalo..a ak sa mozem spytat aky mas rozpocet nech ti mozem pomoct a ci si zaciatocnik alebo pokrocili??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rám: hydroforming dural 6061, veľkosť 16´
Vidlica: RST Storm - 140 mm / 20mm oska Kľuky: Hussefelt 36+Napinák Boxguide
Brzdy: Promax hydraulické 200 / 160mm
Kolesá: WTB, Deore, Kenda Nevegal
Radenie: Acera, preh. Sora, 8 rýchlostí 11-32
Cena: 499,00 € (15 032,87 Sk)"
teda ak je ešte dostupný
space jump je jedna z top vidlic na street,dirt,park
a storm je lepsia ako 55, alebo Sr Suntour (z tuning-test.cz ,,U této verze je třeba připomenout, že vzhledem k váze a provedení se jedná o ***** hodnoty, kterým může konkurovat jenom FOX 36 talas
tak netrep sprostosti
bol by si rad keby mas stormu, sa nevyjadruj ked sa nevyznas