Zdravim,potrebujem poradit-kupujem bike a cenovo a konponentovo sa mi najlepsie zda TREK 4300 disc,ale 4400 je v tej istej cene,tak teraz neviem...moc sa do konponentov nevyznam,len tak co som vycital z netu...
Prosim poradte!
Diky,ale myslim,ze si zatial nekupim tretry,jednak niesom na ne zvyknuty a jednak objednal som si celkom dobre topanky
(link: http://www.altrec.com/shop/detail/18035/?tlshopping )
ktore by mi mali stacit na moje potulky a ak by som chcel jazdit viac a niekto by ma presvedcil o bikovych tretrach,tak si ich mozno raz zakupim,ale fakt diky za radu.Myslis,ze tie pedale stacia na tie tenisky?Alebo by boli potom dobre kosiky?Ohladom toho sedla,asi si fakt necham to originalne co tam je a uvidim.Na starom biku som mal taku ochranu na prehadzovacku,bol to v podstate taky drot,ktory sa namontoval na naboj,myslis ze je to dobra vec?
Tak to by mohlo byt aj vsetko,o dve hodinky idem po nehooooooooo
A zajtra zahodim vodicak...
To myslis tie blatniky?No posledne bolo dost mokro ked som jazdil a nemam moc rad xsicht od blata,hoci aj to k tomu patri... Ale tie odrazky na kolesach su vazne blbost,tie sundam.
Aj camelbag mam,ale jazdievam casto do roboty s ruksakom a nemam dva chrbty Ta tasticka?A kde davas ty nahradny plast v pripade defektu a inbusy?
ja nosim vsetko v batohu...nemam rad na bajku zavesene cokolvek, zo nesluzi priamo na jazdu
Mne ta flasa zatial nevadi a ta tasticka s tym setom na defekty mi pride prakticka...uz sa mi to stalo,ze som v Tatrach behal popri bicykli koli defektu,lebo som nemal nic na opravu...Ozaj,ako riesite upevnenie hadicky z Camelvaku?
tie odrazky seru aj mna,ale povedal som to v praci ze ich dam dole a kolega mi povedal,ze by som ich mal z Holandskeho zakona mat(nakolko som v NL),ale aj tak ich sundam,kaslem na to.Ked vidim ako tu jazdia ti cyklisti-nikto si tu nerobi hlavu koli bicyklu alebo vybave ako helma,to tu nosi malokto...
Ten zadny blatnik sa mi tiez nepaci,ale uz som ho parkrat ocenil,tak neviem...ked ma nasere tak pude
A s tou tastickou,asi sa pozriem po tej pod sedlo,je to nenapadnejsie a nezavadza.
Skratit krk na vidlici?Mozes k tomu napisat viac-k comu a ako?
A nakoniec tie rohy-to som cakal,ale tie mi celkom vyhovuju-dobre sa mi drzia,takze tie necham zatial tak.
k rohom: a skusal si uz jazdit aj s rovnymi alebo aspon s kratsimi??? podla mna by si tam potom uz hentie nedal.
k vidlici: ak dobre vidim, tak pod predstavcom mas aspon 3 podlozky - to je kvoli tomu, ze vidlica ma uz od vyroby dlhy krk(ta trubka co trci z korunky smerom hore). ak sa potom pozriem na predstavec+rajdy vyzera tvoj bike ako nejaky crossovy alebo trekovy...
No moja zienka ma mensie rozky,ale nejazdil som na jej biku(16,5"by mi bola trochu mala )mozno vyskusam mensie ked na nejake narazim a uvidime...
No veru na hlavovom zlozeni mam 2mensie a 1 vacsiu podlozku,je to lepsie nizsie?A kolko dat dole?Ci stare zname "vyskusat a uvidis?"
Ono vlastne tu jazdim viac po asfalte,kedze tu maju cyklo chodniky vsade.
Tak som dal prec 2 podlozky ze vyskusam jazdit,ale co s tou trciacou rurkou z hlavoveho zlozenia cez predstavec?Potrebujem na to specialne naradie?Da sa to vobec znizit?
Špeciálne náradie = pílka na železo (zjednodušene povedané). Samozrejme, ak to chceš mať pekne odrezané, existujú na to všelijaké prípravky, aby si mal pekný rovný rez.
Ale hlavne 2x meraj a raz rež
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(link: http://www.altrec.com/shop/detail/18035/?tlshopping )
ktore by mi mali stacit na moje potulky a ak by som chcel jazdit viac a niekto by ma presvedcil o bikovych tretrach,tak si ich mozno raz zakupim,ale fakt diky za radu.Myslis,ze tie pedale stacia na tie tenisky?Alebo by boli potom dobre kosiky?Ohladom toho sedla,asi si fakt necham to originalne co tam je a uvidim.Na starom biku som mal taku ochranu na prehadzovacku,bol to v podstate taky drot,ktory sa namontoval na naboj,myslis ze je to dobra vec?
Tak to by mohlo byt aj vsetko,o dve hodinky idem po nehooooooooo
A zajtra zahodim vodicak...
To myslis tie blatniky?No posledne bolo dost mokro ked som jazdil a nemam moc rad xsicht od blata,hoci aj to k tomu patri...
ja nosim vsetko v batohu...nemam rad na bajku zavesene cokolvek, zo nesluzi priamo na jazdu
Mne ta flasa zatial nevadi a ta tasticka s tym setom na defekty mi pride prakticka...uz sa mi to stalo,ze som v Tatrach behal popri bicykli koli defektu,lebo som nemal nic na opravu...Ozaj,ako riesite upevnenie hadicky z Camelvaku?
v camelbaku samozrejme..
hadicku riesim tak ze ju prestrcim cez tie putka na popruhu
edit: marecej mi pripomenul odrazky tiez dole
Ten zadny blatnik sa mi tiez nepaci,ale uz som ho parkrat ocenil,tak neviem...ked ma nasere tak pude
A s tou tastickou,asi sa pozriem po tej pod sedlo,je to nenapadnejsie a nezavadza.
Skratit krk na vidlici?Mozes k tomu napisat viac-k comu a ako?
A nakoniec tie rohy-to som cakal,ale tie mi celkom vyhovuju-dobre sa mi drzia,takze tie necham zatial tak.
k vidlici: ak dobre vidim, tak pod predstavcom mas aspon 3 podlozky - to je kvoli tomu, ze vidlica ma uz od vyroby dlhy krk(ta trubka co trci z korunky smerom hore). ak sa potom pozriem na predstavec+rajdy vyzera tvoj bike ako nejaky crossovy alebo trekovy...
No veru na hlavovom zlozeni mam 2mensie a 1 vacsiu podlozku,je to lepsie nizsie?A kolko dat dole?Ci stare zname "vyskusat a uvidis?"
Ono vlastne tu jazdim viac po asfalte,kedze tu maju cyklo chodniky vsade.
tak aby si tam nemusel mat podlozky...vypocitas kolko je podlozene a tolko by si mohol dat dole...
aj tak sa da
Ale hlavne 2x meraj a raz rež