Zdravim,potrebujem poradit-kupujem bike a cenovo a konponentovo sa mi najlepsie zda TREK 4300 disc,ale 4400 je v tej istej cene,tak teraz neviem...moc sa do konponentov nevyznam,len tak co som vycital z netu...
Prosim poradte!
Krk vidly je vlastne rúra, ktorá je jedným koncom napevno uchytená v korunke a druhý trčí nahor. Pri montáži vidly na konkrétny bike sa krk skráti upílením. Pri nových bikoch je krk dlhší buď kvôli geometrii alebo kvôli možnosti posúvať predstavec (nato sú tam podložky). Ak si myslíš, že máš vyladenú jeho výšku a krk ti presahuje zbytočne von z predstavca a prekáža ti to, tak jediné možné riešenie je odpíliť presahujúcu časť.
Väčšinou sa to píli tak, aby bol horný okraj krku pár mm pod horným okrajom predstavca (podľa doporučenia toho, ktorého výrobcu). Najjednoduchšie si to odmeráš tak, že odmeriaš výšku podližiek, ktoré máš teraz zhora a toľko z krku odpíliš.
muffin: ...radsej nepoviem...
audino dik za instruktaz,dam to zatial nizsie,pojazdim a ked to bude ok,tak to odpilim.Ale fakt som vlastne rozmyslal ze mam nejak vysoko riadidla,nejak mi ta poloha celkom nesedela,skusal som nastavovat vyssie sedlo,ale 200% su to riadidla.
Tak som dal prec 2 podlozky ze vyskusam jazdit,ale co s tou trciacou rurkou z hlavoveho zlozenia cez predstavec?Potrebujem na to specialne naradie?Da sa to vobec znizit?
ja som myslel, ze si pochopil to o skracovani...ale nakoniec ma zaskocil audino
Tak som dal prec 2 podlozky ze vyskusam jazdit,ale co s tou trciacou rurkou z hlavoveho zlozenia cez predstavec?Potrebujem na to specialne naradie?Da sa to vobec znizit?
Jasne ze pochopil,ale pilit to zatial ako som povedal nebudem,pojazdim a uvidim,ved to nakoniec ani nezavadza.
este pumpu a podsedlovu brasnu prehod do camelbaku a odmontuj kosik na flasu mas to super:-))))
Kurnik co mate s tymi brasnami,uz som vymenil tu z kostry za podsedlovu diky,skresal som to co sa dalo,ale ostatok si zatial necham,celkom mi to tak vyhovuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a kam by si to chcel zastrcit
Väčšinou sa to píli tak, aby bol horný okraj krku pár mm pod horným okrajom predstavca (podľa doporučenia toho, ktorého výrobcu). Najjednoduchšie si to odmeráš tak, že odmeriaš výšku podližiek, ktoré máš teraz zhora a toľko z krku odpíliš.
audino dik za instruktaz,dam to zatial nizsie,pojazdim a ked to bude ok,tak to odpilim.Ale fakt som vlastne rozmyslal ze mam nejak vysoko riadidla,nejak mi ta poloha celkom nesedela,skusal som nastavovat vyssie sedlo,ale 200% su to riadidla.
Jasne ze pochopil,ale pilit to zatial ako som povedal nebudem,pojazdim a uvidim,ved to nakoniec ani nezavadza.
myslim tak, ze si mu poradil namiesto mna
2warzone...no s trciacou trubkou z predstavca by som teda nejazdil ani 5km.
Kurnik co mate s tymi brasnami,uz som vymenil tu z kostry za podsedlovu