Ahojte všetci. Stala sa mi taká vec s ktorou som sa ešte nikdy v živote v mojom okolí nestretol a chcel by som vás poprosiť o radu. mám bike Vertec street rider a som s ním zatiaľ spokojný, keďže sa zatial učím jazdiť. Raz som išiel po ceste a zazdalo sa mi že sa mi jedna kluka niako divne točí, tak som zastavil a kluka mi odpadla, ale skrutka ktorá ju drží bola stále pritiahnutá... od vtedy mám stále problémy s tou klukou, keďže mi už odpádáva každý týždeň ale to by mi nevadilo snažím sa to kontrolovať, ale odkedy mi 1. krát odpadla tak už nesedí tak ako sedela ... už sa nedá pevne naraziť, je uvolnená a stále sa hýbe. Bol som s tým v servise a povedali mi že sa jednuducho vyvaklala a nevedia mi poradiť, len mi tam mechanik dal pod skrutku niake podložky aby to neodpadávalo a povedal že kluku aj osku mám v poriadku ale teraz sa dosť bojím aj po ceste na tom jazdiť, pretože to je naozaj cítiť a stále mám dojem že mi čoskoro zasa odpadne ... máte s niečím takým niekto skúsenosti? ak hej tak mi prosím skúste poradiť ... viem že by bolo dobré možno vymeniť kluky alebo osku a skúšať ale druhá kluka s pílou je úplne v poriadku a jednu kluku nemôžem nikde samostatnú zohnať :/ .... jedná sa o kluky truvatív ale presnejší typ neviem
výmena, v dnešnej dobe už nič neopravujú len menia za nové !!! par krát som sa takto nasral v autoservise... mali by sa premenovať na autozmenáren, nie autoservis..
to je síce pravda že dnes sa už mení len za nové ale ešte je zopár poctivých kutilov čo ti aj opravia ale áno máš pravdu, nasere to že to neopravia ale vymenia keď to ide opraviť
zajtra vám sem hodim krátke video, ak chcete vidieť ako sa to hýbe .... len ešte som zabudol povedať, že to je tisíchran takže do budúcna tisíchran alebo štvorhran?
zajtra vám sem hodim krátke video, ak chcete vidieť ako sa to hýbe .... len ešte som zabudol povedať, že to je tisíchran takže do budúcna tisíchran alebo štvorhran?
vôbec nechápem vyznačenej časti tvojho príspevku, aký tisíchran?
no to ma napadlo, lenže je velký problém zohnať jednu kluku ... už 2 dni hladám single lavú kluku a zatial som nenašiel ... a v našom cykloshope som sa pýtal mechanika a tiež mi povedal že jednu nevymení že len obidve ale zase je to škoda vymeniť aj tú druhú, keď je úplne v poriadku.
V e-shopoch a kamenakoch tazko zozenies len jednu. Jedine kupit set a tu pravu pouzitu dobru predat.
Na ebayi sa ale daju zohnat v pohode aj po jednej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
výmena, v dnešnej dobe už nič neopravujú len menia za nové !!! par krát som sa takto nasral v autoservise... mali by sa premenovať na autozmenáren, nie autoservis..
vôbec nechápem vyznačenej časti tvojho príspevku, aký tisíchran?
Na ebayi sa ale daju zohnat v pohode aj po jednej.