kocnere> som prehliadol, napriklad titan na rolhoffa robi lynskey cena docela ok, alebo aj van nicholas co je byvaly airborne. Ocel ma tuto v cr za prijatelny peniz rebelbike Singulara.
co je na tom jiná liga? ani lehké to není, ani hezké to není, funkce no funguje když se to nesere, co čekat od vidle a tlumiče Specialized
a za tu cenu no nekup to
ze to neni pekne? to je najkrajsi bike aky poznam..a ze je tazky? sa ti sniva? to vazi okolo 10kg a to je na full dobra vaha..a specialized vidlice a tlmice su super, cena je mozno trochu vysoka ale myslim si ze sa oplati..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak ten sa mi paci! nemusis servisovat ani vidlu ani tlmic a vyzera fakt sexi.
to je ocelove, ze?<
jjjj...ocel, ved tym ma dostala najviac
sa
Kym si ho niekto stihne vsimnut uz bude daaavno davno v cieli
(foto z bazaru)
edit: zabudol som na kocmo.de
To je si myslim trochu ina liga co poviete? Foto pribalim
a za tu cenu no nekup to
a Specialized tlumiče sou tak super že modely 2010 mají zase Foxe
tiez jeden z najkrajsich a najsamlepsich bikov..
tiez jeden z najkrajsich a najsamlepsich bikov..
To je akoby ine farby jak cierna, biela a cervena ani neexistovali. Za take prachy by som cakal, ze to uz bude trocha vycnievat z davu.