Tak a teraz Ťa Downhilláci roztrhajú v zuboch Po tom žltom Ti pôjdu muchy áááále MERIDKA je pekná len to zadné tlmenie
Práve to tlmenie je pre mňa asi najvýhodnejšie a šiel by som do neho na 90%, len treba pozrieť ešte aké ine značky tento systém robia, ale nechce sa mi Kto vie, o pár rokov bude zase niečo lepšie ...
Po žltom muchy nejdu, na tú farbu nešahaj. Bol som peši u nás v hore, nič žlté som na sebe nemal a aj tak som mal okolo hlavy poriadny roj múch Po farbe nejdu, idú po smrade A prakticky všetky DH bicykle su pre mňa hnusné, však to je motorka bez motora, ktorá ide len dolu kopcom ako babeta
LittleFox: No vidíš taký "hnusný" a k tomu ešte taký drahy, kto si to preboha kúpi? No vidíš za rovnyký peniaz sa dajú postaviť hnusné aj pekné veci
Tá Merida ... od toho pruženia utekaj na míle, ak niečo také, tak jedine starý Epik. Ale aj tá Merida by chcela pružiť, samozrejme lepšie ako HT. Ak si vyslovene Meriďák tak pozeraj po 96tke, no Intense je oproti meride umelecké dielo.
Tá Merida ... od toho pruženia utekaj na míle, ak niečo také, tak jedine starý Epik. Ale aj tá Merida by chcela pružiť, samozrejme lepšie ako HT. Ak si vyslovene Meriďák tak pozeraj po 96tke, no Intense je oproti meride umelecké dielo.
Prečo mám od toho pruženia utekať na míle? Nejaké zlé skúsenosti, lebo ja v tom vidím len výhohy a maximálne využitie môjho štýlu jazdenia + najkrajši dizajn z full bikoch (pravda, veľa som ich nevidel) A nie som vyslovene Meriďák, len tú ich stránku mám najlepšie preštudovanú A čo je to starý Epik
IMHO umelecké dielo: no Intense je ako *****sso, obaja sú drahý jak riť a za oboch by som sa hanbil ak by som ich vlastnil. Na rozdiel od *****ssa Hitler mal ďaleko lepšie obrazy na ktoré by som bol hrdý Ale nikomu nechcem vnucovať svoj čisto subjektívny názor na krásu.
Snáď sa mi prepáči troška výtvarno-dizajnérskeho offto*****, ale napr. ja by som sa nehanbil ani za Mojšeho Šagala a Vasilija Kandinského... a podstatne viac by som sa hanbil za ypsilon v pluráli slova "drahý"
Intense. synonymum prestíže, kvality, vkusu a technologie. Ale to možno pochopiš neskôr :_ tvoj názor ti momentálne neberiem .
Už to tu nechcem rozoberať a prenesiem to inam, ale trochu sa obhájim
Kvalita a technológia: Povedal som niekde, že je to črep a že to nie je to najlepšie čo sa dá zohnať pre zjazd, niečo ako F1 pre DH. Nie to som nikdy netvrdil
Vkus: To je subjektívne, môj vkus je V jednoduchosti je krása Ale ja tento stroj NIKDY neohodnotim objektívne ... nemám k tomu vzťah
Prestíž: Poznáme niektorých snobov, čo si kúpia Chummra H1 pre jazdenie po meste Už vidím syna miliardára čo sa na tom vozí do Versačeho a profi DH zjazdárov by šlo roztrhať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na žltú mám proste slabosť
Tá 951 nie je bicykel v pravom slova zmysle a ešte je aj hnusný, keby som ho vyhral, tak ho obratom predávam
A keď budem veľký, budem mať niečo takéto:
milos:
Práve to tlmenie je pre mňa asi najvýhodnejšie a šiel by som do neho na 90%, len treba pozrieť ešte aké ine značky tento systém robia, ale nechce sa mi
Po žltom muchy nejdu, na tú farbu nešahaj. Bol som peši u nás v hore, nič žlté som na sebe nemal a aj tak som mal okolo hlavy poriadny roj múch
LittleFox: No vidíš taký "hnusný" a k tomu ešte taký drahy, kto si to preboha kúpi?
Poopravim, na tie 3 sunty by mu stacil len ram z 951 a este by si mohol kupit aj okuliare na lepsie videnie:)
2baroon: nie, deemaxi su priliz tazke..
Actual Weight: 1790.0g
Lepšie?
Prečo mám od toho pruženia utekať na míle? Nejaké zlé skúsenosti, lebo ja v tom vidím len výhohy a maximálne využitie môjho štýlu jazdenia + najkrajši dizajn z full bikoch
IMHO umelecké dielo: no Intense je ako *****sso, obaja sú drahý jak riť a za oboch by som sa hanbil ak by som ich vlastnil. Na rozdiel od *****ssa Hitler mal ďaleko lepšie obrazy na ktoré by som bol hrdý
dovolim si teda z vlastnej zbierky... na ukážku ... toť starý EPIK.
Intense. synonymum prestíže, kvality, vkusu a technologie. Ale to možno pochopiš neskôr :_ tvoj názor ti momentálne neberiem .
Už to tu nechcem rozoberať a prenesiem to inam, ale trochu sa obhájim
Kvalita a technológia: Povedal som niekde, že je to črep a že to nie je to najlepšie čo sa dá zohnať pre zjazd, niečo ako F1 pre DH. Nie to som nikdy netvrdil
Vkus: To je subjektívne, môj vkus je
Prestíž: Poznáme niektorých snobov, čo si kúpia Chummra H1 pre jazdenie po meste
K tomu EPIKU to prenesiem inde
http://theirearth.com/index.php/news/ktm-score-prestige-mtb-2009-model
co vy nato ???
Napriklad z cestakov sa mi paci tento Trek Madone..
Kazdopadne som zvedavy co prinesie na cyklotrh rok 2010.