tak to colnago je (az na tie plaste) dizajnom uzasne... <komponenty by som dost pomenil, ale ram krasny) ktovie preco vzdy sa mi pacili MTB biky od (hlavne) ziletkarskych znaciek
Tak to dostava novy rozmer
OK,tak moja dalsia zostava:
ram - Banshee Rune copyrightmtbgeartech.com mtbgeartech.com vidla - Fox Van
tlmic - Fox dhx coil (alebo RS Vivid)
kola - DT Swiss EX 1750
brzdy - Avid Elixir (alebo Formula One)
kluky - SH.XT/XTR
a dalsia kometika,proste vsetko dokopy cca.14kg
Predstav si plne zapruzenu zadnu stavbu, je pravda ze pri plnom zapruzeni je uhol tlmica voci spodnej trubke dost maly a na sedlovku posobi okrem sily kolmej na trubku aj tah vahadielka smerom hore dopredu co skoro neguje ucinok tej sily ale vznikle razy a vibracie urcite nieco zanechaju, nieco ale znesie podobne jak spicy.
Len mam pocit ze na to co jazdis vyberas stale nevhodnejsie bajky. S tym giantom si mohol byt este dlho spokojny, teda pokial mi nieco neuniklo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tlmic: marzocchi roco rc world cup
Vidla: marzocchi 888 ATA WORLD CUP 2009
Brzdy: magura gustav
Naboje: Raceface Isis Evolve dh bb
Kolesa: mavic deemax
Kluky: Race face diabolus DH
Napinak: raceface diabolus d2
Salter + radenie: Sram X0
Plaste: Maxxis highroller DH
Predstavec: Raceface diabolus d2 DH
Rajdy: Raceface diabolus DH
Sedlovka: raceface diabolus dh
Sedlo: da bomb azrael
Hlavove: raceface diabolus dh
Pedale: Da bomb napalm
Gripy: Raceface
dôvody:
atraktivita
kvalita
myslim ze niektorimy vecami aj originalita
dalej neviem jednoducho vysnivany bike...
OK,tak moja dalsia zostava:
ram - Banshee Rune
tlmic - Fox dhx coil (alebo RS Vivid)
kola - DT Swiss EX 1750
brzdy - Avid Elixir (alebo Formula One)
kluky - SH.XT/XTR
a dalsia kometika,proste vsetko dokopy cca.14kg
Ja mam dlhe palce
stqeno co je na nom nedotiahnute?
Martinux you never know...
je koncepcne dotiahnuty? lebo sa mi celkom paci
Len mam pocit ze na to co jazdis vyberas stale nevhodnejsie bajky. S tym giantom si mohol byt este dlho spokojny, teda pokial mi nieco neuniklo.