hej,to bude 2008 kolekcia-je komplet v novom xtr tiez sa mi nepaci ani trochu Dijck-este tu Piku zohnat...vcera mi to nevyslo.
Neobjednaval tu nahodou niekto nieco cez ebay zo statov?Plati sa tam clo ked to ide cez ebay?
mne sa paci hlavne geometriou, komponentovo, celkovo vyzera vcelku harmonicky, ziadny do neba volajuci vystrelok ...priznavam, nalepky su naprd a to ze je vahadlo "subtilne" je naozaj len subjektvny nazor jedneho enduraka nieco to predsa vydrzat musi, nie je to enduro, je to v kategorii "marathon serie"....a vobec
Neobjednaval tu nahodou niekto nieco cez ebay zo statov?Plati sa tam clo ked to ide cez ebay?
ked sa dohodnes s predavajucim ze nech na to napise ze to je dar v hodnote 50$ nemal by byt problem....akurat ze to nebude poistene
uz som kupoval z US ebay napr.GPS a zadny tlmic a v pohode...
ked sa dohodnes s predavajucim ze nech na to napise ze to je dar v hodnote 50$ nemal by byt problem....akurat ze to nebude poistene
Uz mam fakt pocit ze som jediny Slovak co plati clo
este je problem s DPH, prave zistujem podmienky nakupu cez ebay a dovozu celeho bajku, alebo po suciastkach (bud novy alebo jazdeny), v najblizsich dnoch vam dam vediet...
Dudo...pravidelne stretávam na Nábreží pri PKO chalana na bielom Cannone. Nie si to ná ho dou ty?
Ja som si chcel dať doniesť z USA henten Cafféine. Ale akosi ma odradilo pomyslenie na prípadné poruchy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
+ ... sice, uz len ked tohto by som mal, zenim sa ;o)
...obavam sa ze skor sa budem zenit, ako mat v stajni tohto krasavca
Uz mam fakt pocit ze som jediny Slovak co plati clo
este je problem s DPH, prave zistujem podmienky nakupu cez ebay a dovozu celeho bajku, alebo po suciastkach (bud novy alebo jazdeny), v najblizsich dnoch vam dam vediet...
aj ram by stacil, alebo alternativa je jazdeny, alebo si ho necham rozstvrtit a poslat po castiach...
ale ja ho chcem, chcem, chcem,
Ja som si chcel dať doniesť z USA henten Cafféine. Ale akosi ma odradilo pomyslenie na prípadné poruchy
a vysnivane bajky poruchy nemaju a ked, tak servis v BA funguje v poho, svoj bajk mam uz 5 rokov...
Canyon Nerve ES 6.0
Na XC tento karbonovy ZASKAR