sedlo je na sezeni a je pomerne pohodlne a predstavec je sice -10st ale zase tak nizko riditka
nejsou, ram ma pomerne vysokou hlavu.
Ale tvuj prispevek me fajne pobavil
Ja som na to prišiel hneď,že je to pre mňa ,ale reku čo sa z toho vyklube,že je ten predstavec správne,taký chytrý som aj ja len som chcel vedieť aký to ma na horáku prínos keď je dolu nosom
no s tymi cenami v Europe je to bohuzial tak
Ale inak mozem pochvalit Fluiderov vkus (len ta ohnuta spodna ramovka pri strede, ale prekusol by som ju - inak je super). Su to biky s pravym drsnym Kanadskym backgroundom.
no u mna je zatial rozhodnute co to bude v 2011
dufam ze nepride uz nic krajsie ako Slayer.
inac na pinkbiku typek z RM vysvetluje preco je ta trubka ohnuta. Ale hold marketingove kecy
No, zamiloval (keď už nemám tie milenky, tak aspoň biky a frajerka môže byť kľudná ), ale aj ten najlacnejší by bol veľa . Preto sa už pracuje na inom kanadskom biku . Nie je síce taký tvarovaný, ale istotne čo to zvládne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nejsou, ram ma pomerne vysokou hlavu.
Ale tvuj prispevek me fajne pobavil
to malo byt na moj prispevok?
blbe sem klepl opravim to
Cennik:
Slayer 70 $4799 CDN, $4599 USD
Slayer 50 $3799 CDN, $3699 USD
Slayer 30 $2999 CDN, $2899 USD
http://www.pinkbike.com/news/rocky-mountain-slayer-sea-otter-reply-video-2010.html
no vyborne ceny slayera vyzeraju zaujimavo.
skoda ze v EU budu dolar preratavat kurzom 1:1 +20% marza
Ale inak mozem pochvalit Fluiderov vkus (len ta ohnuta spodna ramovka pri strede, ale prekusol by som ju - inak je super). Su to biky s pravym drsnym Kanadskym backgroundom.
dufam ze nepride uz nic krajsie ako Slayer.
inac na pinkbiku typek z RM vysvetluje preco je ta trubka ohnuta. Ale hold marketingove kecy
No, zamiloval (keď už nemám tie milenky, tak aspoň biky a frajerka môže byť kľudná
am ht jak ma byt, este je aj krasne.
viac foto tu
a tune+olympic na AM... ...no fakt len estét
a kde predavaju tie gripy?