pevna vidla, teleskopka...chyba tomu uz len fixed gear...aby to bola dokonala kktina.
Mage, pointou nebola ani ta pevna vidla, ani teleskopka, cuduj sa svete. To, ze maxxis ma uz na trhu 29+ plast a teraz aj B+ ja citam tak, ze sa kukas na blizku buducnost AM/EN.
kktina? ehm, ja vravim, ze nieco, nad cim sa tu bude hromadne slintat o rok o dva
Rozumiem kam mieris a ked ma niekto velku garaz a ma rad modne veci, preco nie. To caro niecoho ineho tam je. Ale racionalne na typicke MTB jazdenie tam nie je nic. Teraz sa gramari na plastoch, lebo je fakt, ze tocit na 1/2 a celodenkach nejake enormne balony da zabrat. A hodit na bike este vacsie balony (s biednymi vystupkami dezenovymi) a este tazsie kolesa..no uff.
Podobne ako mobily, bola doba, kedy sa firmy predbiehali v zmenšovaní a potom zrazu drb, teraz sú tú neskutočne veľké lopaty, ktoré sa rok čo rok ešte dokonca zväčšujú A pomaly nebudem mať kde kúpiť malý tlačidlový mobil. Dnešné dotykače sú buď obrovské a nepraktické, alebo lacné malé šunty, ktoré na pidi displeji je problém ovládať a využívať smart funkcie, ktoré sú tam tým pádom zbytočné. Tak aj teraz bycigľe, čím viac + tým viac adidas. Asi som divný, keď som si teraz objednal ľahké 26'' kolesá na plášte do 2,2'', dokonca na obyčajný RU
"ked ma niekto velku garaz a ma rad modne veci, preco nie...."
nic z toho neni podmienkou. ludia tu predsa uplne bezne menia bike cca kazde 3-4 roky, ak nie castejsie, najma tie am/en kusy. A osobitne hardtail dnes nie je nic, co by muselo jedneho financne vykrvacat
http://www.vitalmtb.com/community/Bayou,3938/setup,28308
cim dalej, tym sa mi toto viac paci. nieze by som si ho niekedy chcel poridit,drahy na mna.mozno ked budem velky a budem vela zarabat. ale vyzera fakt dobre. tento je taky celkom zaujimavy. nie kazdemu tie plaste padnu do oka..
http://www.vitalmtb.com/community/Bayou,3938/setup,28308
cim dalej, tym sa mi toto viac paci. nieze by som si ho niekedy chcel poridit,drahy na mna.mozno ked budem velky a budem vela zarabat. ale vyzera fakt dobre. tento je taky celkom zaujimavy. nie kazdemu tie plaste padnu do oka..
Akože, kedysi som vlastnil Reign '11, Enduro Evo a teraz Comp, všetky vyzerajú podobne... No tento Ibis je neskutočne odpudivý podľa mňa!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
byt tak vyznavacom AM/EN, nasledujuce 1-2 sezony setrim uz len na dake "plusko", cakajuc kto mi ho spravi najlepsie
alebo nie ?
Mage, pointou nebola ani ta pevna vidla, ani teleskopka, cuduj sa svete. To, ze maxxis ma uz na trhu 29+ plast a teraz aj B+ ja citam tak, ze sa kukas na blizku buducnost AM/EN.
kktina? ehm, ja vravim, ze nieco, nad cim sa tu bude hromadne slintat o rok o dva
Zaujimave su to biky
nic z toho neni podmienkou. ludia tu predsa uplne bezne menia bike cca kazde 3-4 roky, ak nie castejsie, najma tie am/en kusy. A osobitne hardtail dnes nie je nic, co by muselo jedneho financne vykrvacat
Akože, kedysi som vlastnil Reign '11, Enduro Evo a teraz Comp, všetky vyzerajú podobne... No tento Ibis je neskutočne odpudivý podľa mňa!