quasko vybrona stranka .. mne sa tam pacia tie dvoj bikove poschodove stojany ... uz len najst niekde na slovensku take .. alebo niekoho kto mi to vyrobi
Scott Contessa Scale - karbon - 10,35kg
no, nieco podobne sa tu uz vyskytlo, mne by vsak stacilo HT (skromnost moja nadovsetko ), ale ked sme uz pri tom snivani, Rebu by som zmenila za Fox, brzdy Shimano XT za Formuly a predstavec, riaditka, sedlovka Scott za Ritchey
a preco?
klamala by som, keby som vravela, ze na vyzore nezalezi, takze prvy faktor je, ze sa mi prosto paaaaci (na dizajne sa zevraj podielala australska bikerka Niki Gudex, ktora je pre mna taka mensia inspiracia), no, jasne, ze su aj lahsie biky, ale s tym by sa dalo este nieco spravit a na svojej stranke sa chvalia, ze "chlapsky" Scale 10 (9,3 kg hmm)vyhrava testy v bikovych casopisoch, takze snad sa nieco nalepilo aj na tento "zensky"
aaa, jasne, fullov sa mi paci vela (napr. 2008 model Cannondale Rush Feminine 2, ktory sa do Europy nedovaza ), ale medzi HT-ckami mi tento jednoducho ucaroval
tak toto je moj vysnivany bajk, len namiesto lx nabojov by som hodil dtcka 240ky, namiesto lx kluk, xtr, namiesto uz terajsich lx pedalov nejake dobre exustary, alebo ritchey atd. ...
nie je to scale 10, ale hadam casom aj to pride...
inac pekny bike missy
ja by som tam dal kluky XT....XTR su skarede riadne
ale su lahsie , kedze idem na hmotnost, nieze by som bol chrt, to nie, ale lepsie sa ide s lahsim bikom, ako s tazkou kravou...
ak mas lepsi typ na kluky okrem tych xt, tak sem s nim, len chcem aby hmotnost bola aspon taka aku maju XTRka...
klamala by som, keby som vravela, ze na vyzore nezalezi, takze prvy faktor je, ze sa mi prosto paaaaci (na dizajne sa zevraj podielala australska bikerka Niki Gudex, ktora je pre mna taka mensia inspiracia),
Ani si nemusela napísať a hned som si pri pohlade na tej bajk vybavil Niki. Totálne jej štýl
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Gary ja mam velmi podobny stojan kupeny v cykle.
Mne sa paci tentok stojan
Mne sa paci tentok stojan
a nevies kolko to cca stalo..niaky link by sa nenasiel?
rasto: jj db ma cit a zda sa, ze aj podobny vkus ako ja
no, nieco podobne sa tu uz vyskytlo, mne by vsak stacilo HT (skromnost moja nadovsetko
a preco?
klamala by som, keby som vravela, ze na vyzore nezalezi, takze prvy faktor je, ze sa mi prosto paaaaci (na dizajne sa zevraj podielala australska bikerka Niki Gudex, ktora je pre mna taka mensia inspiracia), no, jasne, ze su aj lahsie biky, ale s tym by sa dalo este nieco spravit
aaa, jasne, fullov sa mi paci vela (napr. 2008 model Cannondale Rush Feminine 2, ktory sa do Europy nedovaza
heh, diky
nie je to scale 10, ale hadam casom aj to pride...
inac pekny bike missy
ale su lahsie
ak mas lepsi typ na kluky okrem tych xt, tak sem s nim, len chcem aby hmotnost bola aspon taka aku maju XTRka...
typ nemam...ale podla mna keby si sa pokukal tak urcite najdes nieco
klamala by som, keby som vravela, ze na vyzore nezalezi, takze prvy faktor je, ze sa mi prosto paaaaci (na dizajne sa zevraj podielala australska bikerka Niki Gudex, ktora je pre mna taka mensia inspiracia),
Ani si nemusela napísať a hned som si pri pohlade na tej bajk vybavil Niki. Totálne jej štýl
a čo tak jej ramson?