Zamiloval som sa....hlavne do predstavy menšej údržby a ticha za jazdy
Zaujimalo by ma, ci tu niekto z fora vlastni Pinion, alebo ho aspon poriadne vyskusal v realnom terene aspon 100 km a pocul k tomu nejake realne pripomienky.
Zaujimalo by ma, ci tu niekto z fora vlastni Pinion, alebo ho aspon poriadne vyskusal v realnom terene aspon 100 km a pocul k tomu nejake realne pripomienky.
Možno jediná pripomienka čo som sa dočítal, že radiť smerom dole musíš bez šlapania ale to je len otázka zvyku.
Podľa mňa to má viac výhod ako nevýhod.
hlavne tá bezúdržbovosť je super akože kebyže už naozaj rozmýšlam o nejakom endurku v tejto cenovej kategórii na 99% by som bral pinion... je to iné, zaujímavé... prečo to neskúsiť?
no ja vam nevim...navonok to vyzera jednoducho ale v nutri to je riadna dzungla...nechcel by som to servisovat ani menit...radsej stara dobra klasicka prehadzovacka
čo som počul tak by to malo vydržať 50K km bezúdržby... a to na takomto bajku (respektíve ke´d to aplikujem na seba) tak pri momentálnom nájazde kilometrov by som mal takéto niečo na 10rokov ideál
Kidak nejazdia, lebo je to stale marginalna zalezitost. prevazne sa pouziva na touring bajkoch, tam je ponuka dost velka. mozno sa mylim, ale na ews jazdia to, co im da sponzor. pinion este nie je tak daleko. a nakoniec na pinione je zatial par "endurovejsich" fullov - nicolai, zerode, alutech (ma predny trojuholnik v ponuke, ale nedostupny) v cenovkach od 7k€.
p verzie pinionu boli tahsie, mozno sa to zlepsi s c verziami - pri ceckovych 2 z 3 verzii su na ebajk.
a vyrobcovia po tom hufne nesiahaju, lebo uz samotny pinion je drahy a mozno naozaj nepodrzi endurovu nakladku. mozno zerode odomkne pinionu fullovy svet
proste nie vsetko, co je technicky lepsie, sa dostane do masovej produkcie, zadrhlom byvaju licencie, resp. obmedzenost na jednu znacku, alebo neschopnost vyrobcu
Kamos nedoletel skok v kalnici vylamal zapatky v pinione aj osku a doteras pinion neni vkope a bike nicolai je skapaty.pise vola a spinionu ziadna odpoved
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Možno jediná pripomienka čo som sa dočítal, že radiť smerom dole musíš bez šlapania ale to je len otázka zvyku.
Podľa mňa to má viac výhod ako nevýhod.
p verzie pinionu boli tahsie, mozno sa to zlepsi s c verziami - pri ceckovych 2 z 3 verzii su na ebajk.
a vyrobcovia po tom hufne nesiahaju, lebo uz samotny pinion je drahy a mozno naozaj nepodrzi endurovu nakladku. mozno zerode odomkne pinionu fullovy svet
proste nie vsetko, co je technicky lepsie, sa dostane do masovej produkcie, zadrhlom byvaju licencie, resp. obmedzenost na jednu znacku, alebo neschopnost vyrobcu
tak to je nick za tisic evro