...mám Ghost se6000 2011 cca12,8kg...brzdy su ale avid elixír7...
..špekulujem!! ...nový bicykel kupovať nechcem, rám vyhovuje, brzdy....ale je možné aby som za "dajaký peniaz" dostal váhu bicykla dole?! ...nemam prehľad o komponentoch a ich váhach ale ani neviem kolko vážia komponenty na mojom Ghoste, a dole by som najradšej dal aj kilo a pol aj viac ale neviem, či to je vôbec reálne pri mojom ráme alebo to ide??? ...už nevozím batoh na vodu cca 1-1,5kg...
..ospravedlnujem sa ale študovať teraz všetko, kde a váhy....radšej keby ste mi poradili niečo.....ak sa zhodnem s nejakym názorom, tak pôjdem do toho ....
...
posledný komentár: 16. 2. 2017 o 14:00
- zmeny kolies napr. toto (Novatec 711,712 / No Tubes ZTR Crest 26''/ Aero 424) 320€ (1430g)
- plaste podľa druhu jazdy napr. MAXXIS IKON 2x540g
- duše Maxxis Ultralight 2x125g alebo bezdušový systém ?
- kazeta SRAM ? 367g
- kotúče SRAM ? 2x170g
... 1430 + 540 + 540 + 125 + 125 + 367 + 170 + 170 => cca 3467g + nejaka bižu
pričom by sa mal zmestiť do rozpočtu.
V SRAM systéme sa neorientujem, možno niekto iný upresni
..rám mi sedí...možno časom lahšiu vidlu...
..samozrejme, "staré komponenty" ponuknem niekomu v okolí alebo v bazári
..dobre, ďakujem a aky material kolies, či to je jedno, proste pozerať iba na váhu??
...kľuky, ktoré používam, sú tieto - http://www.factoryoutlet.cz/komponenty-pro-jizdni-kola/6865-kliky-truvativ-firex-gxp-udm.html
..takže asi veľa nezhodím
..edit - ospravedlnujem sa ale asi to nie su tieto kluky, pretože ja mám na nich trochu ináč napis a mám dojem, že moje su ocelove......hmmm..rozoberať ich a vážiť sa mi nechce ani nie je teraz kedy
odfotil som moje, tie neviem či budú AL
..zrobim tak