Vlákno o klasických a vintage horských bicykloch. Zaujimavé rámy, komponenty, riešenia, zabudnuté značky, slepé uličky mtb. Fotografie, obrazky. Predmetom diskusie sú aj otázky týkajúce sa historie MTB, technológie, opráv a repasovania.
Tecka
Jesus mi pripomenul ten predcasny ejakulat... uz ho nevtiahnes spat
Bike vyzera vo velmi zachovanom stave, bez vaklov, plne pouzitelny, az som bol sam prekvapeny. Predna vidla je off, ale to je riesitelne, ani neviem, ci k bajku patri, aj ked na uvedenom videu je rovnaka. Skor bol pouzivany ako commuter, musim ho rozobrat, precistit... zial neviem zatial vygooglit povodny stav, asi napisem do Tajvana
O prestavbe budem informovat, zacina ma bavit tento projekt. Historicka hodnota nula, ale aspon sa nieco naucim z doby, ked som uz bajkoval.
Dudovi ***** ved to nama ziadnu hodnotu😂 skoda kazdeho eura do zachrany.Turbi 3x som si precital prispevok od duda ci si robi prdel alebo to mysli vazne😂 svet sa v prdel obracia
To si iste uz raz povedalo vela zberatelov, a ked restaurovanie nedokoncili za svojho zivota, ich dedici tie nazbierane kusky vyhodili na smetisko... ja len tak, aby si vedel, co riskujes
Vedeli ste, ze prvu kotucovu brzdu vynasiel svajciar Bob Sticha (dieta ceskych emigrantov), ktory navrh predal HOPE?
A prvy seriovo vyrabany MTB bol Specialized Stumpjumper v 1981.
O Hope kotucovke som nevedel ale s tym prvym seriovym MTB sa Spesl chvalil este v 90tych rokoch v katalogoch kedze Stumpjumper stale zije, uz v kolkej generacii? Bol to prvy horak co som videl v reale, nie na obrazku, hoci asi novsi model isto nie ten z 1981. Bolo to v rokoch 91-93 a mal este horne radenie a nebolo to Shimano SIS. Niekto si na nom chodil do skoly, nepodarilo sa mi dopatrat majitela.
ja som prve slušne MTB obslintával meridy na lx a XT. niekedy okolo roku 92, ale to už boli seriozneMTB... najvyšší mal už tuším 4cm odpruženie... vela chromu
Mal som kamosa fanatika ked videl nieco nove, vtedy najcastejsie v nemeckom Bike magazine alebo v ceskom Pelotone a pacilo sa mu to tak do toho isiel. Z reportaze z Eurobike vystavy bola fotka takehoto vypletu ako ma tato Kona v prednom kolese. Za dva dni dosiel na jazdu s rovnakym vypletom. Doteraz nechapem ako to zvladal bez YouTube
Pre mňa boli časáky (a tlačené katalógy) jedinou studnicou informácií. Keď do niekdajšieho Priora začal chodiť americký Mountain Bike Action, tak som sníval s otvorenými očami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Ten bajk pouzival podla vestkeho nejaky pubertak na skakanie a "light DH", takze poriadne skontrolovat ram na praskliny.
2. Vnutornosti prednej vidlice to uz maju za sebou. Asi bude celkom problem zohnat nove elastomery.
Takze, ked Dudo bude nieco potrebovat, tak mu tu mila radi pomozeme.
Je super, ze mas aj take info Jezus. Vela ludi by to potrebovalo vediet co sa s bajkom robilo… ?
Jesus mi pripomenul ten predcasny ejakulat... uz ho nevtiahnes spat
Bike vyzera vo velmi zachovanom stave, bez vaklov, plne pouzitelny, az som bol sam prekvapeny. Predna vidla je off, ale to je riesitelne, ani neviem, ci k bajku patri, aj ked na uvedenom videu je rovnaka. Skor bol pouzivany ako commuter, musim ho rozobrat, precistit... zial neviem zatial vygooglit povodny stav, asi napisem do Tajvana
O prestavbe budem informovat, zacina ma bavit tento projekt. Historicka hodnota nula, ale aspon sa nieco naucim z doby, ked som uz bajkoval.
Možno poradia aj v BB tam je dlhoročný dovozca pre Československo
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/klein-attitude-hlf-mc1-22-xtr-m900-mtb-usa-mtb-fahrrad-no-adroit/1903640626-217-8783?utm_source=gmail&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios
To si iste uz raz povedalo vela zberatelov, a ked restaurovanie nedokoncili za svojho zivota, ich dedici tie nazbierane kusky vyhodili na smetisko... ja len tak, aby si vedel, co riskujes
A prvy seriovo vyrabany MTB bol Specialized Stumpjumper v 1981.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/418857/ponuknite-vintage-bike-cavallo-56-cm.html