Vlákno o klasických a vintage horských bicykloch. Zaujimavé rámy, komponenty, riešenia, zabudnuté značky, slepé uličky mtb. Fotografie, obrazky. Predmetom diskusie sú aj otázky týkajúce sa historie MTB, technológie, opráv a repasovania.
Ahoj. Pozrel som moju knihu bike poznamok a len ram AMP B3 som kupil 13.7.1997 od blavaka za 10 000 sk.alebo kcs .sedlovka controltech.presmik xt.hlavove a stredove zlozenie.AMP robilo aj kotucove brzdy. To som chcel .ale ked som zistil za aku cenu idu tak som to vzdal. V august 1998 som ho prestavel pre frajerku.teraz uz mamzelku a ja uz len CANNONDALE. 31.5.2009 predal . zena dostala Cannondale. AMP zije.je prasknute .ale kamarat sa bo chysta opravit a poskladat retrobike. Ak ho beude mat dam foto. To asi vsetko
Už asi nikdy nebudem mať predok taký citlivý, ako keď som vozil totu AMP vidličku. Až na tú tuhosť skvelý návrhárský počin, aj čo sa teho dizajnu týka. Posielam kvety
AMP je v citlivosti ešte nič oproti German:A. Oni ten paralelogram prekopali a otočili. GA má čapy oproti AMP na priemyselných ložiskách a tuhosť a životnosť bola skvelá. Myslím, že marecej môže potvrdiť.
Tu pruzinu na kladku saltra som si podla fotiek z casakov dorobil aj na mojom Velamose, no moja shimano SIS 6speed to s nou moc dobre nezvladala. Kamos co uz chodil do roboty a frajeril uz s DeoreLX bol na tom lepsie. 🤣🤣
Dik za tipy, dusu budem menit aj s plastom, musim zohnat druhy Zmax. Rohy mam zahnute fialove, len su v zlom stave, tieto kratke potom vymenim. marecej, inflacia je svina, aj Merida rastie na cene...
Dik za tipy, dusu budem menit aj s plastom, musim zohnat druhy Zmax. Rohy mam zahnute fialove, len su v zlom stave, tieto kratke potom vymenim. marecej, inflacia je svina, aj Merida rastie na cene...
Inak ten hejt na Meridu nechapem - Merida desatrocia prinasala nove technologie na trh a hlavne sama aj vyrabala - narozdiel napr. od Marinu, ktory bol odjakziva vyrabany v Azii a paradoxne s velkou pravdepodobnostou vyrobeny dielnach Meridy😀Merida v tych casoch produkovala udajne iba cca 30% svojej produkcie pod tymto nazvom, zvysok bola zmluvna vyroba hlavne US znaciek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://de-de.facebook.com/GermanAnswer/shop/?ref_code=mini_shop_page_card_cta&ref_surface=page
Paradny bajk. Hned by som si ho supol na stenu.
Skoda toho Stone prevodniku z aliexpresu
A ma to este jednu chybu… ze nejde na moju stenu 🏆
Ked uz dobovo, tak dlhe zahnute bullhorny-tie kratke rohy sa k lastovickam nehodia, inak fakt pekny?
marecej, inflacia je svina, aj Merida rastie na cene...
marecej, inflacia je svina, aj Merida rastie na cene...
Inak ten hejt na Meridu nechapem - Merida desatrocia prinasala nove technologie na trh a hlavne sama aj vyrabala - narozdiel napr. od Marinu, ktory bol odjakziva vyrabany v Azii a paradoxne s velkou pravdepodobnostou vyrobeny dielnach Meridy😀Merida v tych casoch produkovala udajne iba cca 30% svojej produkcie pod tymto nazvom, zvysok bola zmluvna vyroba hlavne US znaciek.
Srsen, az na druhykrat mi doplo...