cavte,jadim freeride a chcem si kupit novy bike,ktory s tychto by bol najlepsi?? dik za rady... Mongoose Pinn'R Apprentice 09
UMF Freddy 1 Team
SPECIALIZED BigHit III
giant faith 1 2010
s tym ze by som ti vymenil nasledovne veci: Truvativ Holzfeller kluky za Hussefelt, Gamut P40 napiank za Truvativ Boxguide, vidlu Fox 40RC2 za Rock Shox Totem Solo Air, brzdy Avid Code za Formula Oro K24 biele.
EVO-volade som pozeral inzeraty a tam si zan chcel 3000 eciek cize ak ti to takto pojde dalej tak o chvilu ho budes davat v plnej zbroji za tu cenu... ale tvoja ponuka sa my pozdaava len sa budem muset posnazit prehovorit tatu... aa ta vidla totema by bola nova??
ta otazocka je na mna? ja FR nejazdim, takze poradit ti neviem, akurat som videl ten inzerat tak reku co na to povies...keby som chcel poradit s vyberom FR biku, skusim ine forum/CR?/, take kde jazdi x-ludi tento style a maju xy skusenosti, prip. pozriem,precitam nejake recenzie aj na zahranicnych strankach
FRADOG-myslel som to na eva ale diky za radu... ten tvoj bike je super len sa my nelubi ten ram dizajnovo... keby inak vypadal ale mal tee komponenty co ten tvoj tak ho berem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len tak pre zaujimavost nemam v umysle to tu ponukat ale keby si velmi chcel a este si nieco doplatil...
tak za 2340 ti viem ponuknut aj nieco taketo interny-bazar/intense-socom-dh-kompletka-na-predaj-t21287.html -
s tym ze by som ti vymenil nasledovne veci: Truvativ Holzfeller kluky za Hussefelt, Gamut P40 napiank za Truvativ Boxguide, vidlu Fox 40RC2 za Rock Shox Totem Solo Air, brzdy Avid Code za Formula Oro K24 biele.
takze neboj sa nijak to dalej nepojde
a co za velkost je ten ram??
vcera pytal este 59.000kč
http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=594&category_id=68&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
http://www.mojekolo.cz/8335-mongoose-bootr
http://www.mojekolo.cz/6101-rock-machine-cyclone-50-white-black
post329181.html#p329181
http://www.slovkolex.sk/tovar/2355-Ellsworth_Dare?PHPSESSID=abi3ft84p5rfjgmh53qkbcnj94
najlepsie z nich, podla mna su Marek74-ove demo(to 1) a MONGOOSE 2010 Bootr,preco? nemam rad macochy
ja som mal tes ten ocit tak som poslal mail tomu predavacovi a dockam co my odpise
ale ne,funkcny je urcite ved inak by tolko nestal len ked us do toho davam tolko prachov tak nech to stoji zato po vsetkych srankach
urcite si ich jazdil z kazdeho modelu aspon 2 ked takto sudis
co by som za jednu M dal
az tolko som ich nejazdil, teraz jazdim 1.
tak skus dat
ja som mal tes ten ocit tak som poslal mail tomu predavacovi a dockam co my odpise
tolko prachov do toho davas ty, alebo tvoji rodicia ?