2.) Mam na spominanom biku vidlu RST Gila TnL olejová uzamykateľná (100 mm) len sa mi zda tvrda aj ked ju mam uplne na najmeksom hore nastavene. Da sa to este niekde nastvit alebo sa uz musi zasiahnut niekde donutra?
posledný komentár: 26. 10. 2021 o 12:59
2.) Pruziny co som pozeral tak som tam vydel len tie pre 130mm vydli a ja mam 100mm, kde by sa dali zohnat mäkke pruziny 100mm??
2.) Pruziny co som pozeral tak som tam vydel len tie pre 130mm vydli a ja mam 100mm, kde by sa dali zohnat mäkke pruziny 100mm??
mam ten isty problem,nohy ma vidlica sice 130 mm ale vidla je len 100 mm a veelmi tvrda a na mna 62 kg jazda az prilis.Pruzina sa neda kupit,proste treba lepsiu vidlu, ...
Ja ju mazem silikonovym olejom,vidlica je potom maksia,normlane mi beha tych 6 az 7 cm,potom uz nic.Do 5 cm vidlu dostanem zakazdym pri dakom vacsom hrbole.je to sice slaba vidla ale oproti mojej starej RST Cape je to pokrkok,hlavne v pevnosti vidli,
pruzina sa neda kupit na tentoo typ vidli,
heh tvrdu uz mam ja potrebujem makku,asi by nepasovala 130 pruzina co ?:( skoda dobra vidla ale tvrda, ... mohli ju spravit maksiu omnoho,ach jaj ty technici
okk sa tesim,a plz pofot to detailne,
Vidlice SR SUNTOUR XCR LO presne ta...a od niekoho "dvôverneho" sa kupiť určite da...tak si to uváž...