Takze zaujimalo by ma ake brzdy puzivate a ake mate snimy skusenosti Ja osobne jazdim uz 5 rokov svoje Grimeca System 8 krasnej cervenej farby ktore mi neskutocne pripominaju Brembo brzdy na autach Zatial okrem vymeny kvapaliny a dosticiek som snimi nemusel nic robit , nepyskaju .... Nekupim si nic ine kym sa tieto doslova nerozpadnu , je to moja srdcovka (nenasiel som cervenu modifikaciu tak na obrazku je cierna ......)
Ja som mal Hayesi Mx2 mechanika....ale teraz mam mag a s nimi som uplne spokojny....bez najmensich problemov zabrzdia kdekolvek. Nebudem asi vobec menit.
ja mam Hayes MX1 Mechanical...
ale som s nimi velmi spokojny...na to ako kazdy vravi ze mechaniky su blbost tak su az velmi dobre...zatial stale dobre ubrzdili vsetko co trebalo...
mam XTR-07cky 160/160. jazdim ich asi pol roka a zatial ziadny problem. nazaciatku brzdili, ale po vypaleni je to jedna basen... piskali mi asi 3-krat, to ked bolo mokro, ale nebolo to nieco ohlusujuce. zadna brzda stiha mozno ze az na 120%, co sa o prednej neda povedat a to s toho dovodu, ze je to 160tka, proste by to chcelo nejaku 180tvocku. nazaciatku som bol nervozny z casteho cinkania, ale po viacerych vypodlozeniach a sadnuti mi to uz nerobi...
Pri mechanikach je najvacsi problem ze ocelove lanko sa moze natahovat...hlavne pri zmenach teplot...leto-zima. Ale hydro olej sa neda stlacit. Mam hydra aj vpredu aj vzadu .Aky mate nazor nato ked na zadnu brzdu dam vasci kotuc ako na prednu...nemoze to nejak ublizit kolesu, ramu??? prosim o vase postrehy, rady.
Pri mechanikach je najvacsi problem ze ocelove lanko sa moze natahovat...hlavne pri zmenach teplot...leto-zima. Ale hydro olej sa neda stlacit. Mam hydra aj vpredu aj vzadu .Aky mate nazor nato ked na zadnu brzdu dam vasci kotuc ako na prednu...nemoze to nejak ublizit kolesu, ramu??? prosim o vase postrehy, rady.
skor sa tato kombinacia robi opacne, dopredu vacsi kotuc ako je v zadu, spravidla 160 vzadu a 180tka vpredu...
kolesu to nemoze nejako ublizit, iba ak by si mal slabsie spice, to skor moze "ublizit" vidle, ale to by si musel mat nejaku sidu(28nohy) a vpredu nejkau 180tku kotuc...
Viem ze sa to tak robi (do predu vacsi a vzadu mensi) ale ako je to opacne....ja brzdim skor zadnou...nech nepreletim cez predne....a vacsi kotuc ma vacsi ucinok, menej sa zahrieva tak logicky chcem vzadu vacsi brzdny ucinok. Mam author versus, a vidlu (zatial-taka nic) manitou six sport 80mm. Chcem si kupit rebu race alebo toru 318.
Vzadu ono v podstate tam uz ak nahodis vacsi kotuc tak na brzdeni to neucitis sice budes snim musiet brzdit menej ale brzdny ucinok vacsi mat nebudes pretoze vzadu nieje taka vaha pri brzdeni a tym padom pri silnejsom brzdeni ta bude smykat..
Vzadu ono v podstate tam uz ak nahodis vacsi kotuc tak na brzdeni to neucitis sice budes snim musiet brzdit menej ale brzdny ucinok vacsi mat nebudes pretoze vzadu nieje taka vaha pri brzdeni a tym padom pri silnejsom brzdeni ta bude smykat..
batro mas recht, tak ako hovoris, dozadu je zbytocne davat vacsi kotuc...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale som s nimi velmi spokojny...na to ako kazdy vravi ze mechaniky su blbost tak su az velmi dobre...zatial stale dobre ubrzdili vsetko co trebalo...
vzadu: Hayes MX1 - dozadu staci
skor sa tato kombinacia robi opacne, dopredu vacsi kotuc ako je v zadu, spravidla 160 vzadu a 180tka vpredu...
kolesu to nemoze nejako ublizit, iba ak by si mal slabsie spice, to skor moze "ublizit" vidle, ale to by si musel mat nejaku sidu(28nohy) a vpredu nejkau 180tku kotuc...
v lete by som rád prešiel na novši model
batro mas recht, tak ako hovoris, dozadu je zbytocne davat vacsi kotuc...