Poraďte. Do sezóny by som rád vozil nové kolieska.
Parametre: MTB XC disc, 6 dier, nie bezdušové, setové alebo vyskladané, spoľahlivé, dostupnosť náhradných dielov, váha okolo 1500g.
Cenu som naschváľ nedával aby som mohol porovnávať všetky "poschodia" ponuky, od kvality až po dizajn. Pôjde to na Attituda a terajšie z Attituda na Pala tak treba prihliadať aj na to, že to pôjde na amerikánsky bicyk. hehe No 1000 € za ne nedám, jedine, že by som sa počural z lásky na prvý pohľad. hehe
Náboje Chris King,Rafik ZTR355 alebo (XC717),špice Revo,niple DT ale namiesto pasok do ráfikov Veloplug.Takto to mám ja vaha cca 1650g s 355 sa na tvoju váhu dostaneš
Turbi neviem nad cim uvazujes. Na Kleina predsa patria Bontragery. Starsie modely su na DT 240s na 6 dier a vahovo budu cosi nad 1500g. Nove su lahsie ale maju shitne naboje.
Hehe Toto mi bolo už ponúknuté. Vyzerajú fajn, ale sú ťažké, to by som terajšiu váhu nevylepšil, iba design. hehe
Páčia sa mi veĺmo.
Prevážim moje DT, že či by sme ušetrili aspoň 50g. hehe
Qvasko Industry nine?
tebe pomože všetko rozobrať nechať si rám týždeň sa na neho pozerať a potom skladať ináč si beznádejný pripad jo a ešte mu niekto poraďte kolesá na AC nábojoch
quasko aj mňa oslovili už davnejšie ale chce kolesa kde zoženie v pripade problémov nahradné diely a nebude musieť bruzgať potom po internete a zháňať ich a to v pripade týchto kolies ak sa niečo poserie hrozi a pochybujem že by bol Turbi ochotný dať za ne tolko čo stoja jedine, že by bol v alko opojeni ako si pisal
Ano chcel som TUNE za 3 mesiace neboli schopný dodaťnáboje tak som kupil CHK aj tak som ich chcel ale kvoli vahe som chcel TUNE.
Alebo si daj Soul Kozák náboje a ložiská budeš naháňať po Pezinskom chotáre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. http://freewheelbike.com/merchant/589/images/site/OrangeI9003.jpg
2. http://mountain.bike198.com/wp-content/uploads/2008/04/am-orange-set-500.jpg
naboje: Hope Pro II 32D
rafky: Mavic XC 717 32D (395g) spice + niple: DT Swiss Revolution
paska: samolepiaca Conti (4g)
(rychlo)upinak: Lite Axles (31g+37g)
(event. DT 240 naboje + rafy)
Žigo nie.
Qvasko skús spojazdniť ten obrázok, akosi sa nezobrazuje.
Páčia sa mi veĺmo.
Prevážim moje DT, že či by sme ušetrili aspoň 50g. hehe
Qvasko Industry nine?
http://www.netbike.cz/select_det.php?id_vyrobek=1193&sada=1&str=1&skupina_back=181&klic=&kod=&od=0&do=100000&razeni=Nazev&rozsah=&parents=-1,104,118,180,181
alebo
http://www.netbike.cz/select_det.php?id_vyrobek=882&sada=1&str=1&skupina_back=181&klic=&kod=&od=0&do=100000&razeni=Nazev&rozsah=&parents=-1,104,118,180,181
P.S. Raro som netušil, že máš také ťažké golesá.
Alebo si daj Soul Kozák náboje a ložiská budeš naháňať po Pezinskom chotáre
to ti rovno odovzdam svoje, aspon sa ich zbavim...
Tune už asi so vším všudy bude cez 1000€, že ano.