Mate niekto skusenosti s produktami gore tex bike wear? Alebo ist do niecoho lacnejsieho, napr. Rogelli, popripade skuste poradit nieco ine. Ide mi hlavne o dazd a nepremokavost.
so značkou GORE nepokazíš nič, mám od nich cyklo gate a cyklo bundu a fakt spĺňajp to čo som od nich očakával. Po takmer roku nosenia (4000km) na nich nevidno žiadne známky opotrebenia....
ja pouzivam na bike bezecke Nike membranove bundy s Gore Windstopper Softshell a Active Shell membranou. Za par supiek. Gore Bike Wear si necha zaplatit. Aj ked kvalita je naozaj top.
Na bike volim len vetruodolne veci (windstopper,nowind ), lebo su viac paropriepustne a to je dolezite. Fajn vyhoda su aj odopinatelne rukavy.
V prudkom dazdi nejazdim a vodeodolna membrana bundy by aj tak nepomohla, lebo by som premokol dole.
prikláňam sa k P... TT
[size=85*****rmb](aj ked mám Gore s odopínateľným rukávom, "LEN windstoper" a úplne stači - ale nekupoval som - darček)[/size*****rmb]
do dažda mám od SCOTT-a takú "gumenú" vrchnú bundu, tú používam "len ked ide o život"
[size=85*****rmb](napríklad v záhradnej krčme - po jazde na jeseň)[/size*****rmb]
Ako lacnejsia alternativa Gore posluzi Endura s membranou PTFE ktora ma velku paropriepustnost a to az 28000 mam od nich model MT500 a to koli kapuci ktora pasuje na helmu, tento rok robili aj s odnimatelnou kapucou co moze byt pre niekoho vyhoda. Nikdy mi nepremokla!!! Ale od Gore mam windstoper aj gate aj bundu softshellku a to je parada
Obidve maju podlepene svy. V prvej aj behavam cez zimu, druhu len na bike+lahsia turistika.
Na turistiku mam Mammutku-Ultimate Pro + 2 goracove bundy (plech Lowe Alpine+lahsiu Millet) som na outdoor maniak
jj je to asi moj najoblubenejsi kus oblecenia, co mam na bike dal mi ju kamos, lebo mu bola mala...ale teraz by som za nu uz aj vysolil tych 110€, keby sa jej nieco stalo
konecne uz funguje sportful importer do SR (davorin.sk)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tútok
V prudkom dazdi nejazdim a vodeodolna membrana bundy by aj tak nepomohla, lebo by som premokol dole.
http://www.tilak.cz
[size=85*****rmb](aj ked mám Gore s odopínateľným rukávom, "LEN windstoper" a úplne stači - ale nekupoval som - darček)[/size*****rmb]
do dažda mám od SCOTT-a takú "gumenú" vrchnú bundu, tú používam "len ked ide o život"
[size=85*****rmb](napríklad v záhradnej krčme - po jazde
fixska: marilo sa mi ze PTFE je iba zater nie menbrana, ale ruku do ohna za to nedam.
http://www.wiggle.co.uk/p/run/8/-_-/5360038998/ - tato je z Gore Windstopper Active Shell, tenka s podsivkou-super bunda
Druhu som kupil v Parndorfe v Outlete: je z Gore Windstopper Softshell - teda hrubsia s jemnym chlpkom zvnutra, strecova, super na jesen a zimu.
Tu je aspon odkaz ako vyzera: http://www.livefortheoutdoors.com/Gear-Reviews/Search-Results/Warm-layers/Nike-ACG-Adventure-Wind-2008/
Obidve maju podlepene svy. V prvej aj behavam cez zimu, druhu len na bike+lahsia turistika.
Na turistiku mam Mammutku-Ultimate Pro + 2 goracove bundy (plech Lowe Alpine+lahsiu Millet) som na outdoor maniak
http://sportful.it/eng/pe10/big_pe10.php?pagina=articolo&id=0110714&col=002
je to paradne lahucke a vyborne dycha...a najdolezitejsie je, ze to krasne zlozim do vrecka na drese
popripade este podporim vestou rogelli
mam sice aj goretexovu bundu Vaude, ale tu nosim fakt len minimalne
Material rovnaky ako moja bezecka/bikova Nike-Windstopper Active Shell.
konecne uz funguje sportful importer do SR (davorin.sk)