podla mna nekupuj tachometer so zbytocne vela funkciami. Jazdim sigma sport 800, a cena je super, zivotnost baterky je neskutocne dlha. Jazdil som vzdy len kablove kôli tomu ze baterky su drahe a do bezkablovych idu dve a casto ich menis.
Vlado
neviem, ale osobne by som dal prednosť prestížnym cyklocomputerovým značkám ako napríklad cateye.. ja mám cateye tomo xc, ten prežije všetko, nenaprší doňho, mám tam všetko čo potrebujem..
Pre mna je moja Sigma BC 1200 nenahraditelna, mam ju uz 7 rokov(!), mozem ju pouzivat na biku aj na ziletke - moznost nezavisleho nastavenia 2 obvodov kolies... Mam prehlad kolko som najazdil na horaku i na cestaku, aj kolko dokopy. Hlavne pri jazde na ziletke vyuzivam funkciu CAD, co je frekvencia slapania - je to ako otackomer v aute - pre mna dolezity udaj. Ked si raz budem kupovat dalsi pristroj, tak jedine s tymito funkciami. Mam aj pulzmeter Sigma sport a vzdy ked taham popri zeleznici ci elektrickovej trati, tak mam pulz 0 Preto preferujem dratove kompiky.
no ja mam tiez teraz takyto problem, idem kupovat compa a rozhodujem sa medzi cateye a vdo-ckami, ale aj tento kellys ma nejako zaujal.....len neviem ci sa tomu da verit....
v podstate rozmyslam len nad kablovymi, totiz co citam skusenosti s dost wireless kompjuutrami, tak to nechcem riskovat, a zasa si myslim, ze ten kabel mi moc nezavadzia, takze poho...
neviem, ale osobne by som dal prednosť prestížnym cyklocomputerovým značkám ako napríklad cateye.. ja mám cateye tomo xc, ten prežije všetko, nenaprší doňho, mám tam všetko čo potrebujem..
no uz je neskoro mi radit lebo uz 3 mesiace mam ten kellysacky a zatial spokojnost. parkrat mi uz aj oprsal a stale funguje. nebol ani moc drahy takze OK.
stacia mi zakladne funkcie (i ked taky teplomer ma laka ), kable uz moc nechcem, tak preto som pozeral po bezdrotovych (?vela zeru?), taktiez by som sa chcel opytat na znacku Trelock, nakolko som este o takej nepocul
ja mam longus a som spokojny uz volaco prezil na konci roka menim baterku a pokedy sa nepokazi tak ho menit nebudem pomer cena/vykon na velmi dobrej urovni
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vlado
Moja rec .. mam tam vsetko co potrebujem a je aspon robustny takze zatial prezil kazdy pad
Moja rec .. mam tam vsetko co potrebujem a je aspon robustny takze zatial prezil kazdy pad
Ja som tiez mal Longus a som s nim bol maximalne spokojny (z hladiska pomeru cena/výkon) ale ten Kelly´s si budem asi teraz kupovat.... ten je dobry
no uz je neskoro mi radit lebo uz 3 mesiace mam ten kellysacky a zatial spokojnost. parkrat mi uz aj oprsal a stale funguje. nebol ani moc drahy takze OK.
http://www.kupkolo.cz/produkty/Computer ... _1717.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Computer ... _1238.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Computer ... y_600.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Computer ... vy_28.html
stacia mi zakladne funkcie (i ked taky teplomer ma laka