Caute, mám taky menši problem , ze na mojich pneu (specialized fast trak lk 2.0) mam napisane ze min. tlak na ich nafukanie je 2.5bar a max. je 5.5 no uz na 2.5 je to dost tvrde a v terene som cely vyklepany jak rezen... ked to nafukam podla hmatu a je to prijemne v terene tak to ma asi 1.5bar.. nemoze sa to nejak poskodit tym podhustenim??
sa mi nezdá aby bolo pod 2 v pohode aj pre ľahších.mám 63 kg vzadu NN tuším 2.25 tlak 2 a keď sa mi na obrubníku nechce pridvihnúť riť tak ráfik ťukne.pri zjazde po šutríkoch to bude tak isto len tam to nie je také vnímateľné ako na chodníku.
Ja vždy fúkam tak, aby som aspoň minimum toho čo udáva výrobca. Napr.vpredu Albert 2.25 je na niečo okolo 2 barov a vzadu mám teraz na skú3ku Albert 2.1 na 2,5 baroch + aj Smart Sama mám na 3 baroch, pricom za okolo 900km som s kombináciou Albert/SS mal 2 defekty aj to jeden bol vyslovene na klinci - a preto kupujem aj iba obyčajné drôtené verzie - zatiaľ sa mi priplatiť za rôzne evolution, double defence alebo snake skin verzie neoplatilo... čo nehovorím, že taká evolution zmes sa nespráva lepšie...
Vraciam sa k tejto téme so zistením svojho aktuálneho tlaku.
Multifunkčná ***** bola na figu, tlak v gume sa nedá zmerať, lebo ventil nedočiahne až na čidlo, to je zapustené kdesi fest ďaleko.
Ale bola som teraz v sobotu v domovskej predajni, kde mi mechanik nahadzoval na horák nový tacháč, tak som sa opýtala na to svoje hustenie bez manometra. Chlapík mi gumy zmeral,mali 2,5 a 2,7, a vraj je to na moju váhu do terénu úplne okej a gumy nezničím.Ale "pre istotu" sme to dofúkli na tie tri. 2,5 majú moje gumy určené ako minimum.
ja nikdy nedam gumu na menej ako 3 bary bo ked sa pozrem na gumu tak nechcem aby bola nejak stlacena ked sedim na biku.vobec mi pri tom nevadi ze to na strku nebude dobre drzat. tak pojdem v zakrutach pomalsie a co? a navyse sa aspon neuslapem k smti ked to budem tahat do kopca na inovec.
čo máte do p..e všetci s tými obrubníkmi? to je akože nejaký testovací polygón, že tá vaša mitrha pozváraná niečo vydrží? budíček, kua...
no tak nie každý býva na kryhe alebo na lazoch takže je pri presunoch po meste nevyhnutné stretnúť aj nejaký ten obrubník.keď sa vraciam večer ***** z lesa tak už aj seriem na to aby som každý obrubník vyskakoval do vzduchu.fúkam cca 2 a na obrubníkoch to občas pocítim.žiadne testy len normálny návrat domov.zatiaľ som však na obrubníku nesekol len som ťukol ráfikom
Najvačšé tlaky mám zrána po prvej cige. Vtedy musím utekať veľmo rýchlo na hajzlík. V tej miestnosti sa potom tlaky zoptimalizujú.
Súhlasím s Rasťom. Treba kúpiť lokomotívu tá jazdí len po ocelových ráfikoch /rozumej mocných golesách/ a v kolajnici drží stopu jak Rex. hehe
Trochu to tu oživím. Zaujíma ma názor ľudí ktorý jazdia AM/EN, koľko barov jazdíte na TLR, a či sa nestáva že pri tých nízkych tlakoch a následných nárazoch napr. na šutroch neodchádzajú ráfy. Ja to teda vôbec nešetrím ani na šutroch a preto vozím 3 bary vzadu a 2,8 v predu (duše). s mojimi 65 kg. Pri týchto tlakoch sa mi pár x podarilo seknúť až cinkol ráf, najazdím na úplného hulvata hlava nehlava. Preto si neviem predstaviť že by som na bezduš. jazdil napr 2.0 bar bez toho aby som neodpalil ráfik.
3 bary pri 65kg ? by som si pripadal ako na cesťáku v plnej poľnej vážim okolo 70 a vozím 1,4 zadok a 1,2 predok ak je veľa šutrov alebo to hrotím v bikeparku tak dávam 1,6 a 1,4 na bezdušiach, ráfiky bez problémov držia, s kopca si to rád pustím, kamoš má okolo 95kg vozí 1,8 zadok 1,6 predok jazdí štýlom "bike to spapá" a nemá problémy so sekaním...
moja vaha 80kg.
jazda v lese svižná.
mam biky dva, hardtail.e, karbony.
na jednom biku mam plaste 26" x 2.25 ( 55 - 57 ) . V predu fukam na 1.8 vzadu 1.9. Este som nikdy nesekol rafik.
Na druhom bajku mam bezdusovky specialized 29 x 2.25 (55 ) - tlaky davam rovnake ako na druhom bajku, kedze zadny plas je o dva mm uzsi. tj tiez 1,8 a 1.9.
Jazda je komfortna a rychla. vyssie tlaky nemaju dobry kontakt s terenom a nizsie mozu v prudkej zatacke plast skrutit, co sa mi raz na prednom stalo pri nizsom tlaku.
K tymto tlakom som sa dopracoval po rokoch jazdy v lese
Tlak v plastoch kontrolujem pred kazdou jazdou manometrom.
Nekončená téma, ale predsa sa spýtam
Mám bike Focus Raven Elite - 29" - aký tlak by ste mi odporučili na asfalt a zvlášť do terénu? Existuje nejaká poučka?
Btw.: bez ruksaku vážim 82 kg.
Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Multifunkčná ***** bola na figu, tlak v gume sa nedá zmerať, lebo ventil nedočiahne až na čidlo, to je zapustené kdesi fest ďaleko.
Ale bola som teraz v sobotu v domovskej predajni, kde mi mechanik nahadzoval na horák nový tacháč, tak som sa opýtala na to svoje hustenie bez manometra. Chlapík mi gumy zmeral,mali 2,5 a 2,7, a vraj je to na moju váhu do terénu úplne okej a gumy nezničím.Ale "pre istotu" sme to dofúkli na tie tri. 2,5 majú moje gumy určené ako minimum.
Takže TAAAAAAKY šuter mi spadol zo srdca.
Vyskusaj a uvidis, ze nemas pravdu. Len aby sme sa rozumeli, hovorim o terene, nie sotolinke, ci udupanej hline.
no tak nie každý býva na kryhe alebo na lazoch takže je pri presunoch po meste nevyhnutné stretnúť aj nejaký ten obrubník.keď sa vraciam večer ***** z lesa tak už aj seriem na to aby som každý obrubník vyskakoval do vzduchu.fúkam cca 2 a na obrubníkoch to občas pocítim.žiadne testy len normálny návrat domov.zatiaľ som však na obrubníku nesekol len som ťukol ráfikom
Súhlasím s Rasťom. Treba kúpiť lokomotívu tá jazdí len po ocelových ráfikoch /rozumej mocných golesách/ a v kolajnici drží stopu jak Rex. hehe
A ja si ráno musím dať tabletku Agemu, aby mi nelietal a blížil sa k tým 120/80...
jazda v lese svižná.
mam biky dva, hardtail.e, karbony.
na jednom biku mam plaste 26" x 2.25 ( 55 - 57 ) . V predu fukam na 1.8 vzadu 1.9. Este som nikdy nesekol rafik.
Na druhom bajku mam bezdusovky specialized 29 x 2.25 (55 ) - tlaky davam rovnake ako na druhom bajku, kedze zadny plas je o dva mm uzsi. tj tiez 1,8 a 1.9.
Jazda je komfortna a rychla. vyssie tlaky nemaju dobry kontakt s terenom a nizsie mozu v prudkej zatacke plast skrutit, co sa mi raz na prednom stalo pri nizsom tlaku.
K tymto tlakom som sa dopracoval po rokoch jazdy v lese
Tlak v plastoch kontrolujem pred kazdou jazdou manometrom.
Mám bike Focus Raven Elite - 29" - aký tlak by ste mi odporučili na asfalt a zvlášť do terénu? Existuje nejaká poučka?
Btw.: bez ruksaku vážim 82 kg.
Ďakujem.