jazdim little albert a jazdim ho len v predu, ked som ho mal aj vzadu tak to nebolo ono, velky valivy odpor, inac v terene drzi stopu velmi dobre, takze smart sam dozadu a albert jedine v predu...
jazdim little albert a jazdim ho len v predu, ked som ho mal aj vzadu tak to nebolo ono, velky valivy odpor, inac v terene drzi stopu velmi dobre, takze smart sam dozadu a albert jedine v predu...
ja mam little albert sport v vzadu a ide super,valivy odpor je podla mna v celku dobry,Neviem si ho predstavit v predu.Ten plast je urceny do zadu, ... a aky myslis little albert ? sport za asi 600 sk alebo Little Albert predný okolo 1200 sk, ?
ja mam little albert sport v vzadu a ide super,valivy odpor je podla mna v celku dobry,Neviem si ho predstavit v predu.Ten plast je urceny do zadu, ... a aky myslis little albert ? sport za asi 600 sk alebo Little Albert predný okolo 1200 sk, ?
myslel som sirku iba 2.1 ale aj tak skor do zadu by som ho dal ...
chcel by som poprosit o radu: mám tieto plášte Smart Sam a Albert,ktorý by ste doporučili na zadné koleso a ktorý na predné
plášte Schwalbe Smart Sam a Albert ( verzia 2.25 ) su prevažne čisto do terénu
Smart Sam -univerzálny plášť s dlhou životnosťou, na asfalte sa celkom dobre odvaluje (pochopitelne je valivý odpor vyšši ako u Racing Ralph), na zadné koleso je navhodnejším plášťom zhorevyššie menovaných.
Alebert - je na tom približne rovnako ako Nobby Nic, z týchto dvoch (Smart Sam a Albert)najlepšie drží stopu a tym padom je určený dopredu.
Kombinaciou Albert / Albert je záber omnoho lepší v terene, ale už citelne vyšším valivým odporom.
Kombinacia predok- Albert, zadok Smart Sam sa dostanež ku vykonnej dvojici plášťov s dlhou životnosťou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslel som sirku iba 2.1 ale aj tak skor do zadu by som ho dal ...
plášte Schwalbe Smart Sam a Albert ( verzia 2.25 ) su prevažne čisto do terénu
Smart Sam -univerzálny plášť s dlhou životnosťou, na asfalte sa celkom dobre odvaluje (pochopitelne je valivý odpor vyšši ako u Racing Ralph), na zadné koleso je navhodnejším plášťom zhorevyššie menovaných.
Alebert - je na tom približne rovnako ako Nobby Nic, z týchto dvoch (Smart Sam a Albert)najlepšie drží stopu a tym padom je určený dopredu.
Kombinaciou Albert / Albert je záber omnoho lepší v terene, ale už citelne vyšším valivým odporom.
Kombinacia predok- Albert, zadok Smart Sam sa dostanež ku vykonnej dvojici plášťov s dlhou životnosťou.
caw coze mas za bike ? ... ja som tiez z DCA ... pokecame ? nepozname sa nahodou aj osobne ?