po tom co som cital na fore o AJ7 by som si ich asi nekupil.mam orok24 no problem.vykonu na rozdavanie a bez problemov ich ukocirujes.nie su nebezpecne
osobne jazdim K18 a su to good brzdy sice rychlejsie sa hreju ale neviem to porovnat voci juicy 7 ale formule maju lepsiu hmotnost a podla mna aj design. paci sa mi brzova paka ktora je siroka a padne do ruky brzdy su dobre kusave a aj vykon je dostacujuci a K18 su to iste co K24 len nemaju nastavenie tuhosti paky ak kupis K18 nebudes sklamany ak nemas 100 KG a nechces ich pouzivat na enduro alebo freeride
ano napriklad ja som skusal juicy 7 a odvtedy ako ich skusam tak ma len seru neodporucam ani keby ti mali platit za ne su to uplne shity aspon co mam ja avid juicy 7 najskor som mal problem z meknutim pacok hej tak som si kupil odvzdusnovaci set ze toto musi pomoct drb nepomohlo zadna brzda na biac vymenil som si okruzky drb nic nepomaha stale uz mam najazdenych 300km a dnes som dal trosku zjazda na nich a ako som zabrzdil tak predna brzda sa vobec nechytala musel som prejst 100m aby vobec zacala brzdit ak sa podari ako prve co spravim och odpalim a kupim nejaku maguru najlepsie luisa a nebudem spekulovat nad formulami a nad avidom uz vobec nie ak ich niekdo nekupi tak ich hodim do smetiaku mozno bezdomovcom na tych karach na zelezo posluzia
by ma zaujimalo ake brzdy simal pred tym a treba vediet aj brzdit nie ze vo vzduchu, ked mas naopak bike...
nie zo vzduchu nebrzdim mal som solecka ked ta to tak zaujima to bol este vacsi shit jednopiest tak som chce nejakku revolucnu zmenu predsa bzdy su brzdy no nie ?
Očividne máš nejaký chybný kus tých J7 keď ti to robí to čo píšeš. Ja ich mám už celú sezónu a menám jediný problém. Mám 160/160 kotúče, vážim 87kg. Brzdím všetko jedným prstom, brzdia presne podľa mojich predstav. Kotúče sú LX. Skúšal som ich zámerne čo najviac zahriať, no zahriať ich tak aby zmäkli sa mi nepodarilo. Na XC/AM osobne odporúčam.
Očividne máš nejaký chybný kus tých J7 keď ti to robí to čo píšeš. Ja ich mám už celú sezónu a menám jediný problém. Mám 160/160 kotúče, vážim 87kg. Brzdím všetko jedným prstom, brzdia presne podľa mojich predstav. Kotúče sú LX. Skúšal som ich zámerne čo najviac zahriať, no zahriať ich tak aby zmäkli sa mi nepodarilo. Na XC/AM osobne odporúčam.
ahoj no jasne mozno to je tym ze mas kotuce LX ja mam klasicke tie shity od
od avidu
keby som mal peniaze tak dam kotuce maguru a dosticky od BBB alebo nejake kool stopy to by to malo vyriesit len hovorim ze momentalne nemam peniaze ked budu peniaze napisem ci sa to zmenilo ...
Aj ja by som sa priklonil k chybnému kusu. Mám síce len AJ5 (vrátane originál kotúčov 185/160), ale mojich 95kg zatiaľ vždy bez väčších problémov ubrzdili. A po tejto mojej skúsenosti (zatiaľ iba 750km) by som sa určite nebál do AJ7.
Aj ja by som sa priklonil k chybnému kusu. Mám síce len AJ5 (vrátane originál kotúčov 185/160), ale mojich 95kg zatiaľ vždy bez väčších problémov ubrzdili. A po tejto mojej skúsenosti (zatiaľ iba 750km) by som sa určite nebál do AJ7.
S formulami zatiaľ nemám žiadne skúsenosti..
otazocka aku mas prednu vidlu ?
Staci sa mu pozriet do podpisu a zistis: RockShox Reba Team
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o nich je tu uz dost tem ,skus ich prehrabat
ano napriklad ja som skusal juicy 7 a odvtedy ako ich skusam tak ma len seru neodporucam ani keby ti mali platit za ne su to uplne shity aspon co mam ja avid juicy 7 najskor som mal problem z meknutim pacok hej tak som si kupil odvzdusnovaci set ze toto musi pomoct drb nepomohlo zadna brzda na biac vymenil som si okruzky drb nic nepomaha stale uz mam najazdenych 300km a dnes som dal trosku zjazda na nich a ako som zabrzdil tak predna brzda sa vobec nechytala musel som prejst 100m aby vobec zacala brzdit ak sa podari ako prve co spravim och odpalim a kupim nejaku maguru najlepsie luisa a nebudem spekulovat nad formulami a nad avidom uz vobec nie ak ich niekdo nekupi tak ich hodim do smetiaku mozno bezdomovcom na tych karach na zelezo posluzia
nie zo vzduchu nebrzdim mal som solecka ked ta to tak zaujima to bol este vacsi shit jednopiest tak som chce nejakku revolucnu zmenu predsa bzdy su brzdy no nie ?
ahoj no jasne mozno to je tym ze mas kotuce LX ja mam klasicke tie shity od
od avidu
keby som mal peniaze tak dam kotuce maguru a dosticky od BBB alebo nejake kool stopy to by to malo vyriesit len hovorim ze momentalne nemam peniaze ked budu peniaze napisem ci sa to zmenilo ...
Staci sa mu pozriet do podpisu a zistis: RockShox Reba Team