Prosím znovu o pomoc . Chcel by som vedieť či sa dá niekde zakúpiť brzdový adaptér na V-brzdy na MTB , pomocou ktorého budem môcť do 26" MTB rámu vložiť 28" crossové alebo trekingové koleso a brzdy sa pomocou tohoto adaptéru posunú o pár cm vyššie. Čítal som o tom že to používajú hlavne amatérske cyklokluby ale nevidel som to nikde v ponuke nejakého predajcu. Vopred vďaka za odpovede.....
No tak také čosi vidím prvý krát . Ja som videl len nejaký vystrihnutý plech , ktorý sa nasadil na stĺpik na ktorom je normálne uložená brzda , tam sa to klasicky uchytilo imbus šróbou ako brzdové ramienko a na tom pliešku bol o pár cm vyššie rovnaký stĺpik na ktorý sa uložila brzda.
Naskyta sa otazka ci by to nebolo lepsie cez kot.brzdy Viem ze to bude podstatne drahsie ale zase 100 percent !
Však práve, predražilo by sa to . Ja stále fičím na Véčkach, jazdím len po cestách v mestách a mimo nich, žiaden zjazd ani XC, žiadny terén, ani ľahký. Sú dni, keď brzdu použijem len na červenej na križovatke alebo na prechode pre chodcov . Preto kotúčovka by bola v mojom prípade jazdenia strašný luxus .
Stál, takmer mesiac som denne dumal nad tým čí kúpiť nejaký trekingový alebo fitness bike, alebo radšej upgradovať ten môj starý MTB . Nakoniec to však vyhral ten môj starý MTB bike, do ktorého som už vrazil dosť peniažkov a viacmenej mi postačuje,aj keď na ňom jazdím len po asfaltových hlavných cestách, na ktorých by bol trekový alebo fitness omnoho rýchlejší,našlapal by som viac kilákov, videl viac z okolitej krajiny, atď, atď,.......ale nemám toľko financií .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to na pevnu vidlu s priemerom 31,8 mm.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=20153
No tak také čosi vidím prvý krát
Však práve, predražilo by sa to
Stál, takmer mesiac som denne dumal nad tým čí kúpiť nejaký trekingový alebo fitness bike, alebo radšej upgradovať ten môj starý MTB . Nakoniec to však vyhral ten môj starý MTB bike, do ktorého som už vrazil dosť peniažkov a viacmenej mi postačuje,aj keď na ňom jazdím len po asfaltových hlavných cestách, na ktorých by bol trekový alebo fitness omnoho rýchlejší,našlapal by som viac kilákov, videl viac z okolitej krajiny, atď, atď,.......ale nemám toľko financií
Jasné že môže byť. Som zvedavý, vytlačím si to na papier a ukážem to v predajni, či ma s tým nepošle do kelu