Neviete niekto vysvetlit spravny postup ako centrovat koleso, dnes som to robil tak podla intuicie, ale dopadlo to dobre, je to uplne rovne, totiz, tam kde bolo krive (rozmedzie asi troch spajli) tam som tie spajle dotiahol trocha a vyrovnalo sa to...len som cital, ze ked sa jedna dosponuje, dalsie treba povolit...a tak neviem ci mi to nejak nemoze teraz prasknut alebo co...niekto tu pisal ako si prilis dotiahol spajle a potom mu to odpalilo koleso...
Čaute, mám podomácky vyrobenú vidlicu na centrovanie kolies. Pôvodne som na nej centroval len 9 a 10 mm rýchloupinaky, ale teraz keď mám 12 a 15mm prestrkovaciu os nastal problém, ako to upevniť do tej vidlice, kde mám teraz vlastne len vykrojené "U". Mohli by ste sem hodiť nejaké fotky, ako to je riešené na original vidliciach, alebo ako ste to poriešili vy?
Keď už je reč o tých redukciách, kedysi som kúpil centrovaciu vidlicu Tacx T3175. Vzdialenosť nôh je nastavená pre rozteč zadného náboja. Keď na nej chcete centrovať predné koleso, musíte nohy ohnúť k sebe. Nechce sa mi ale veriť, že to bolo takto vymyslené. Hľadal som v krabici redukcie pre predný náboj, nič tam nebolo.
Keďže sa jedná o lacnú a najviac predávanú centrovaciu vidlicu na trhu, určite nie som jediný, kto riešil obdobný problém. Googlením som zabil dosť času, žiadne inšpirujúce riešenie som však nenašiel. copyrightwww.kolokram.cz www.kolokram.cz
Si ma dostal, výrobcovi som nepísal. Slohové práce z angličtiny nie sú práve moja obľúbená činnosť. Predpokladám, že mi napíše niečo v zmysle: "Ľutujeme, takto je to vymyslené, poraď si nejako sám." Tak teraz mu už napísať musím...
edit:\\ Tu je originál návod na použitie od výrobcu. Možno je v ňom vysvetlené, ako zmeniť rozteč nôh pre predné koleso. Ja som to ale nenašiel.
E skrutku som určite vyskúšal. Na nastavenie čoho slúži ti teraz nepoviem, vidlica je u kamaráta. Tiež maturuje nad tým, ako na nej spoľahlivo vycentrovať predné koleso.
Napísal som Čechom aj Holanďanom. Práve som dostal odpoveď od Holanďanov:
The wheel stand has flexible legs.
So make sure that you use the quick release of the front wheel and then place the wheel on the stand.
And then tighten the quick release a bit.
Moja predtucha sa potvrdila. Nie je to prvoaprílový žart, ale realita...
mam k vam prosbu ohladne niplov, chcem sa uistit ze to robim spravne
mam modre hlinnikove niple, uz asi dvoj rocne, niekedy koncom leta mi zacali praskat a ja som ich z nudze menil postupne za kovove, no celkom ma zaujima ci to nemoze byt aj cetrovanim to praskanie, alebo je to len starsi hlinnik a namahane koleso pripadne ake niple by ste mi odporucali ak uz velmi nechcem hlinnikove, chcel by som ich vymenit naraz nech mam s tym praskanim pokoj
Akým postupom pomocou uťahovania/povoľovania š*****v na ráfiku vyrovnám menšiu deformáciu v tvare "plôšky" (resp. trochu smerom dnu k náboju) na ráfiku kolesa?
Dajme tomu, že nemôžem najprv vyklepať ráfik vo zveráku a pod., ale odchýlku chcem odstrániť iba pomocou centrovacieho kľúča.
Je to vôbec možné?
Osobne by som zvolil nasledovný postup:
1. Najprv by som čo najviac ako to len ide, povolil špice v mieste "plôšky" (ale zase aby neboli mäkké ako "špagety");
2. Potom by som utiahol špice na protiľahlej strane od "plôšky" (aby som vytvoril druhú "plôšku" na opačnej strane ráfiku);
3. A na záver by som uťahovaním š*****v z oboch strán ráfiku odstránil boky "elipsy", ktoré by následne vznikli.
Vypadá to na dobrú fušku.
Ale možno by bol lepší postup, keď by som tú deformáciu ráfika v tvare "plôšky" odstránil tak, že najprv by som všetky špice v mieste tej "plôšky" čo najviac povolil, ako by to len šlo (ale zase nie tak, aby boli špice uvoľnené ako "špagety"), a potom by som všetky ostatné špice na ráfiku postupne doťahoval a dúfal, že tento proces odstráni tú pôvodnú deformáciu v tvare "plôšky" hore.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby som to rovno vygooglil, tak by som ušetril dosť času.
http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/centrovanie-kolies/unior-adapter-na-15-mm-os-pre-centrovacie-stolice.html
Keďže sa jedná o lacnú a najviac predávanú centrovaciu vidlicu na trhu, určite nie som jediný, kto riešil obdobný problém. Googlením som zabil dosť času, žiadne inšpirujúce riešenie som však nenašiel.
edit:\\ Tu je originál návod na použitie od výrobcu. Možno je v ňom vysvetlené, ako zmeniť rozteč nôh pre predné koleso. Ja som to ale nenašiel.
E skrutka by mala byť na nastavenie predo-zadnej polohy.
Všimol som si, že Tacx má aj českú verziu svojich stránok www.tacx.cz . Napíšem najprv im.
So make sure that you use the quick release of the front wheel and then place the wheel on the stand.
And then tighten the quick release a bit.
Moja predtucha sa potvrdila. Nie je to prvoaprílový žart, ale realita...
mam modre hlinnikove niple, uz asi dvoj rocne, niekedy koncom leta mi zacali praskat a ja som ich z nudze menil postupne za kovove, no celkom ma zaujima ci to nemoze byt aj cetrovanim to praskanie, alebo je to len starsi hlinnik a namahane koleso pripadne ake niple by ste mi odporucali ak uz velmi nechcem hlinnikove, chcel by som ich vymenit naraz nech mam s tym praskanim pokoj
Akým postupom pomocou uťahovania/povoľovania š*****v na ráfiku vyrovnám menšiu deformáciu v tvare "plôšky" (resp. trochu smerom dnu k náboju) na ráfiku kolesa?
Dajme tomu, že nemôžem najprv vyklepať ráfik vo zveráku a pod., ale odchýlku chcem odstrániť iba pomocou centrovacieho kľúča.
Je to vôbec možné?
Osobne by som zvolil nasledovný postup:
1. Najprv by som čo najviac ako to len ide, povolil špice v mieste "plôšky" (ale zase aby neboli mäkké ako "špagety");
2. Potom by som utiahol špice na protiľahlej strane od "plôšky" (aby som vytvoril druhú "plôšku" na opačnej strane ráfiku);
3. A na záver by som uťahovaním š*****v z oboch strán ráfiku odstránil boky "elipsy", ktoré by následne vznikli.
Vypadá to na dobrú fušku.
Prikladám schematický obrázok pre lepšiu predstavu:
https://i.imgur.com/jYYL9CQ.gif
Vďaka.