mam naslapne pedale Ritchey a na lavom pedáli sa uz asi pokazili pruziny, lebo aj ked ich utiahnem nadoraz vobec nedrzia(skoro som si rozbil držku), dajú sa niekde zohnat iba tie pruziny?
a videl som náslapné pedále, ktorým sa ludovo vraví egg shaker,vyzerajú brutálne jednoducho. ak máte s týmito náslapmi skúsenosti napíste o nich nieco. velmi by ma zaujímala ich životnosť
Egg beatery su jendoduche (a preto genialne) riesenie, ktore ma svoje vyhody aj nevyhody. Urcite vyhoda je moznost naslapnutia z kazdej strany, ochrana pred blatom, nizka vaha. NEvyhoda je nemoznost nastavenia predpatia pruziny a dost velky uhol vykopnutia. Nejazdil som ich, ale chcel som ich kupovt a nakoniec som sa rozhodol pre SH 959
Ja mam Egg Beatre inak sa to vola Egg Beater a nie Egg Shaker
v preklade je Egg Beater Slahac na vajicko....
maju mnozsto vyhod, jednou z hlavnych je to, ze je na nich minimum veci, ktore by sa mohli pokazit, a su neskutocne odolne voci narazu, ja som v 30ke chytil riadnu skalu a som myslel ze som ho odlomil, lebo ma tak koplo ako nikdy... ale pedal to prezil v pohode..... jedina taka nevyhoda spociva v tom, ze si tam toho vela nemozes nastavit....ale nie je pravda, ze sa to neda zmenit ako tvrdi Cervo, pruzina sa da vymenit za makksiu alebo tvrdsiu a uhol vykopnutia si regulujes tak ze si prehodis lavy a pravy kufor...je to podla mna genialne riesenie a na SPD by som uz nemenil, inak ak si z BA tak sa mozeme dohodnut a mozes si ich prehliadnut a vyskusat ako to funguje....tak zatim
no ked mam byt uprimny, noha tam nedrzi uplne na beton, je tam trosku pohyb... trochu vole takych 5 stupnov ale uz ich mam tri mesiace a este sa mi nestaolo, zeby sa mi noha samovolne vypla, ale je pravda ze tuhost pruziny sa da zmenit iba vymenou pruziny...co sa tyka zivotnosti... jedne priklad za vsetky pri zjazde som chytil jednu skalu pedalom a to takou silou, ze mi to roztrhlo retaz...pedal to ale vydrzal...takze hadam to nebude zle...
zalezi ktory z tych egg-beaterov si kupis...inak ak si z BA tak sa mozeme dakedy stretnut na kamziku a mozes si ich vyskusat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v preklade je Egg Beater Slahac na vajicko....
maju mnozsto vyhod, jednou z hlavnych je to, ze je na nich minimum veci, ktore by sa mohli pokazit, a su neskutocne odolne voci narazu, ja som v 30ke chytil riadnu skalu a som myslel ze som ho odlomil, lebo ma tak koplo ako nikdy... ale pedal to prezil v pohode..... jedina taka nevyhoda spociva v tom, ze si tam toho vela nemozes nastavit....ale nie je pravda, ze sa to neda zmenit ako tvrdi Cervo, pruzina sa da vymenit za makksiu alebo tvrdsiu a uhol vykopnutia si regulujes tak ze si prehodis lavy a pravy kufor...je to podla mna genialne riesenie a na SPD by som uz nemenil, inak ak si z BA tak sa mozeme dohodnut a mozes si ich prehliadnut a vyskusat ako to funguje....tak zatim
geroy
a akú majú životnosť?
zalezi ktory z tych egg-beaterov si kupis...inak ak si z BA tak sa mozeme dakedy stretnut na kamziku a mozes si ich vyskusat...