chcem si urobit radost a kupit si cyklokratasy, aby tato sezona bola co do kvality opat na tom lepsie
Free Classic
Free Horizon
- pri tychto z meridy ale akosi no neviem, material je tam asi len na vrchne gate...ktovie z coho su spodne...takze toto asi moc nie
no a Endura
Hummvee
Singletrack
Cena taka rovnaka, neviem, vela chlapov pozeram aj tu na fore prisaha na Singletracky panske hlavne kvoli teflonu... no neviem co si myslite? Alebo nejake ine napady?
no konecne...
scheisse, tak toto riesenie nas pri pivnych reciach s mojimi kamaratmi čurológom a gynekológom nenapadlo, kedze oni su dost opatrni na hygienu, odporucim odbornikom...
missy, ale trosku ta poopravim, myslim, ze viac hygienicke je v lete pouzit funkcne spodne pradlo ako cyklovlozku + vrchne gate... myslim si...
Ale inak dakujeme vsetci za vyborny prispevok , karma +
no jo chlpaci, nepodceňujte ženy - keď chceme, vieme byť sakra vynaliezavé
Dudo, oki, nehádam sa - možno pre mňa je otázka "hygienickosti" viac prepojená so slovom "pohodlie" a hoci mám napríklad od Craftu krásnučké ružové (aby ladili k dresu, hehe) Pro Cool-ové nohavičky a raz cez leto som ich strčila do cyklogatí, viem, že to už nikdy v žiadnom prípade nespravím, lebo to bol dosť zlý pocit - akokoľvek milujem ten materiál, ku komfortu sa to nedalo v tomto konkrétnom prípade ani zdiaľky prirovnať
aaaanooo, presne o tomto som pisal...
tieto gate su pre zeny uplnym stelesnenim - hygieny, estetickosti a pohodlia...
ale co sa divim, ked sa volaju Hummvee...
Dudo, estetickost je kazdeho pohlad na vec...u mna zas nie su esteticne ziadne elastaky ani suknicky
ale co sa hygieny tyka...no ja neviem, kupit si funkcne spodne pradlo s cyklovlozkou alebo elastaky s cyklovlozkou...mne to pride na rovnako co sa tyka hygieny...obidvojo maju rychloschnut a pot odvazdat aj antibakterialne posobit a obidvojo musis prat. A k pohodliu sa vyjadrim az ked vyskusam, lebo neviem
Ale za takto (vid priloha) odtou bikerkou, by som aj bike otocil ...
no ale mne netreba aby sa za mnou vsetci bikeri otacali...to by sa asi snubencovi nepacilo a jemu vyhovujem aj v pyzame
a v tom tvojom dresiku keby si mna vydel, tak by si sa urcite otocil, ale skor s otazkou "a toto je co za zazrak?"
ale zase ked hovoris, ze mas snubenca, tak take najhorsie to nebude
joj a aby som nezabudla pochvalit pristup endura shopu...velmi ustretova pani, komunikovala so mnou cez mail a ochotne zistovala v skotsku. No a v balicku sa okrem gati ocitli aj darcekove ponozky, co je super, lebo som prave chcela nejake kupit