Neviem preco je to tu tri krat. ...Hlucnost je super ja mam pod tym este aj karimatku pod trenazerom.
Akurat tie dve mačičky co sa lepia na Jensa k tomu nedavaju...
hmm dozvedel som sa vela zaujimavych veci ale jaksi som nenasiel odpoved na otazku co je ta progresivní úroveň
Objavuje sa to pri trenazeroch Blackburn
...odpor tej gulockovej brzdy je nelineárny a nestály... prečítaj si môj príspevok o pár stránok späť... nakoniec som bol rád, že som sa Blackburna zbavil... vypnúť sa to nedá, môžeš len pridávať a uberať gulôčky... je to otras, za tú cenu si kúp hocičo iné... v kupkolo vyjde TACX Flow na 9.600 Sk... a to je iné kafe...
...odpor tej gulockovej brzdy je nelineárny a nestály... prečítaj si môj príspevok o pár stránok späť... nakoniec som bol rád, že som sa Blackburna zbavil... vypnúť sa to nedá, môžeš len pridávať a uberať gulôčky... je to otras, za tú cenu si kúp hocičo iné... v kupkolo vyjde TACX Flow na 9.600 Sk... a to je iné kafe...
uff dik ze som si to precital, lebo sa mi to celkom pacilo ten TACX sa mi tiez celkom pozdava ceny som videl ake su a ten TACX sa mi troska nepacil v tom ze neviem aka je dlzka elektrickeho kabla lebo ja planujem trenovat na balkone alebo v grazi na zaklade hlucnosti. Ma ten kabel aspon 2m
..azda budeš výnimka, čo sa poučí z cudzích chýb..? ..kábel má 1,5m ale tých 150Sk za predlžovačku Ťa nezabije.. veľmi to nehučí, bežne krútim do polnoci a zatiaľ sa nikto nesťažoval... aj telka sa dá pri tom počuť... aj keď je pravda, že ak je možnosť, zapnem si titulky...
Dnes sme sa zoznamili so susedom, co byva pod nami... Asi po 20-tich minutach sedenia na trenazeri zvonil, ze sa im v izbe pod nami trasie aj vzduch... A to mam trenazer dvakrat podlozeny takou penovou rohozkou z kupelne
Po zvysok vecera bola nalada v prdeli, asi mam po treningu
Neuveris, ale uz ma napadlo aj to, ze budem chodit bikovat na stavbu Ved okna uz mam, kabel supnem do Antona (pre neznalych Anton=stavebny rozvadzac elektriny) a mozem ficat
Aspon mam motivaciu, buducu zimu musim byvat vo svojom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nelezi sa ti na nom blbo ?
http://www.tacx.com/producten.php?langu ... gotrainers
Neviem co to je ale dobre sa to cita
Ale aj tak na gauci to musi byt pohodlnejsie a ked je niekto pri tebe uz ani nehovorim
Akurat tie dve mačičky co sa lepia na Jensa k tomu nedavaju...
Objavuje sa to pri trenazeroch Blackburn
no to je v celku dobre ale nejake sprintovanie sa na tom trenovat neda ci sa da to aj vypnut, ma niekto s tym skusenosti?
uff dik ze som si to precital, lebo sa mi to celkom pacilo ten TACX sa mi tiez celkom pozdava ceny som videl ake su
Po zvysok vecera bola nalada v prdeli, asi mam po treningu
Zajtra kupim pod to este karimatku, pozbieram vsetku asertivitu a mile spravanie a pojdem so susedom dohodnut, kedy mozem jazdit.
Neviete pripadne niekto o dakom podnajme v TN s podmienkou, ze pod nami bude hluchy sused?
Aspon mam motivaciu, buducu zimu musim byvat vo svojom