to mas uplnu pravdu, na tie Author som cital vo vele (nejakom starsom) celkom dobru recenziu ale velu moc neverim. O dizajn az tak nejde (aj ked nejako musia aj vyzerat )
A este tu mate do zbierky Cane Creek Ergogrip II. Odfotene su sice z velmi nestastneho uhla, ale tvarovane su velmi dobre a uchop je super (kamos si ich pochvaluje).
ja mam "divne pokrutene" (napisali tu na fore) a zrezane (skratene) rohy Coda, trufam si to oznacit slovom ergonomicke, ale sedia mi urcite lepsie ako rovne na druhom bajku - samozrejme je to velmi individualne, treba skusat
uz som tu na fore s tou fotkou "zozal uspech", ale predsa na ukazku
samurajko, karbón je holt drahý... ja som tie BBBčka zlomil keď sa mi cestou výťahom šprajcli o dvere... kua 1200 Sk v riti za 0,1 s... a zrovinka vtedy mali o nejakú stovku lacnejšie ale presne rovnaké len matné Pro-T ktoré nosím teraz a ešte sú aj farebne zladené s bikom
to Dudo: Nahodou vyzeraju celkom dobre a ke dti sedia, nie je o com.
to tulenik: no sak to karbon je karbon ale ja o neho nemam moc zaujem tie ktore si ty dal som nevedel najst.Nasiel som toto http://www.technobike.sk/index.php?main ... cts_id=951 ale neviem ci su to tie ktore si myslel.Ale vyzeraju celkom dobre....
P.S. Nikto nema skusenost s tymi autormi.Ide mi len o to ze aby som si to porovnal s tym co povedalo velo (nenasli na nich chybu )
Pre mna karbonove nemusia byt. Na vahe mi az tak v tomto komponente nezalezi.
Tie co ste X-mision a Shaman mi nepridu moc "ergonomicke" . Zatial u mna vyhravaju tie co sem dal tulenik (Celkom rad by som skusil tie Cane Creek ale na SR vwebe som ich nevidel) a chcel by som vyskusat tie author ... (kedze tie specialized nie su moc dobre... )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jazdim tiez nieco podobne, trosku tvarovane, ak ti to sadne do ruky!, tak stazovat sa nebudes...
to Dudo: ake pouzives ty? Su podla teba lepsie ako klasicke rohy?
uz som tu na fore s tou fotkou "zozal uspech", ale predsa na ukazku
to tulenik: no sak to karbon je karbon ale ja o neho nemam moc zaujem
P.S. Nikto nema skusenost s tymi autormi.Ide mi len o to ze aby som si to porovnal s tym co povedalo velo (nenasli na nich chybu
to nie su rohy, ale gumove zaslepky...
http://www.technobike.sk/index.php?main ... ts_id=1206
sa na ne viac podobá, až na to, že miesto forged tam tróni nápis Carbon
tie carbon Line čo tam majú majú inú farbu
http://www.shamanracing.com/galerie/obrazy/39068_5_6_07_8_39_54.jpg
Tie co ste X-mision a Shaman mi nepridu moc "ergonomicke" . Zatial u mna vyhravaju tie co sem dal tulenik (Celkom rad by som skusil tie Cane Creek ale na SR vwebe som ich nevidel) a chcel by som vyskusat tie author ... (kedze tie specialized nie su moc dobre... )