Kategórie
Bike-techFlight Attendant - pocity a dojmy # MTB # odpružená vidlica # skúsenosti # poradenstvo # výkon # elektronika # technické otázky
Ked si vezmem, kolko sekund mi trva prepinanie twistlockom medzi poziciami, tak ti realne viem napisat, ze tym prepinanim sa straca koncentracia a focus na slapanie. Mame s kamosmi segment kde sa nahaname do kopca na mtb a stahujeme sekundy… s FA uz teraz viem, ze by mi na tych par km / cca 15 min usetril z fleku aj 20-30 sekund.
Akcia -21% RockShox SID SL Select Charger RL - 3P Remote 29" odpružená vidlica, 110 mm
559 €
-21%
MOC 889 €
Výpredaj -21% SR SUNTOUR Auron35 RC2 29" Boost odpružená vidlica, 150 mm, vzorka
529 €
-21%
MOC 669 €
Výpredaj -17% RockShox ZEB Select Charger R 29" odpružená vidlica, 170 mm
619 €
-17%
MOC 939 €
Výpredaj savings RockShox Lyrik Ultimate RC2 C3 29" odpružená vidlica, 180 mm, 42 mm offset, červená
779 €
savings
MOC 1 199 €
Výpredaj -13% SR SUNTOUR XCR 32 Air RL-R 29" odpružená vidlica, 100 mm
269 €
-13%
MOC 364 €
-10% RockShox Lyrik Ultimate RC2 C3 Boost 29" odpružená vidlica, 150 mm, 42 mm offset, červená
629 €
-10%
MOC 1 039 €
Výpredaj -14% FOX 38 Factory Grip2 29" odpružená vidlica, 170 mm, oranžová
1 189 €
-14%
MOC 1 659 €
-6% SR SUNTOUR XCR-AIR SF15 RLR DS 29" odpružená vidlica, 100 mm, OEM
199 €
-6%
MOC 235 €
savings FOX 34 SC Factory Fit4 29" odpružená vidlica, oranžová
899 €
savings
MOC 1 399 €
savings SR SUNTOUR AXON RLR 15 QLC 32 29 TS odpružená vidlica, 100 mm
279 €
savings
MOC 399 €
RockShox Lyrik Ultimate Charger 3.1 RC2 29" odpružená vidlica, electric red
od 959 €
MOC 1 289 €
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
Takto mi to auto nastavilo po intervaloch, manualne som to skusil zmenit. ked pojdem zajtra do lesa, prepnem na auto a postnem ake data mi to ponuklo.
mtbmetal Kde sa da zmenit ta priorita?
Vcera som si nastavil override na OPEN tiez.
ako mi uz odpisal backyfx, tak system prioritne zamyka, comu rozumiem, ale podla sramu (ako som dal link) to ma otvarat/zatvarat podla wattov.
v zjazde ti to niekedy zatvori?
tie zony su mi jasne, upravil som to, aby sa mi to castejsie otvaralo, ale neotvara sa mo podla toho.
Neexistuje nic take, ze si natukas v akej wattovej zone ti ma odomykat alebo zamykat, to je vsetko automatizovane a nezabudaj, ze to neberie do uvahy len watty/zony, ale ono to vnima a vyhodnocuje na akom terene sa nachadzas.
A teda na uplne najviac dokladnu pracu tak ako bola Sramakmi tato vecicka navrhnuta, je najlepsie mat aj wattmeter a teda praca so zivymi/v tom konkretnom momente udajmi.
A vlastne aj pedal sensor toto vsetko pekne doplna, ten ale napr. nemam.
Pisal som ohladom tohto aj na support, tak uvidim co mi odpisu.
Vsetko to, co je tam napisane je presne to, co ti tu aj my piseme, ale ze uplne vsetko. To vyzltene je len jeden kusok do skladacky.
Ale momentalne to tak nie je.
Kazdopadne musim riadne pojazdit.
Ako mate tie zony nastavene vy?
Edit.
Po vcerajsej jazde po korenoch & sutroch, ked som to teraz prepol na auto, tak mi to riadne pridalo na cislach. Necham auto.
mtbmetal s biasom si mal pravdu, preluskal som celu stranku co a ako to robi…. A upravuje to to vsetky 3 mody.
Teraz vecer som sa bol iba povozit okolo baraku a uz mi to nezamklo vidlu pocas zjazdu.
Predtym som dal tlmicu +15psi a kalibroval som system opat.
Ja to mam takto
Pripadne viac pojazdit, lebo mi dalo Low zonu az po 304W.
A na to co tu Tecka riesil vyssie. Aj u mna to pri nepedalovani po rovnej ceste dole kopcom vsetko zamkne.
Ale staci ze su na ceste nejake praskliny ci zaplata a hned to ide do Pedal modu.
Vcera som siel na Sarissky hrad a mal to PR a to som taky nejaky ukaslane chory. Ale vazne, super to prepinalo … asi budeme kamarati
Overide mam nastaveny na Open
Skusim minimalne vidlu dat urcite menej. Len si musim prepnut manualny mod nech vidim ako sa realne spravaju jednotlive mody.
Ale co som pocul v rozhovoroch, tak vela jazdcov hovorilo ze im to umoznilo jazdit nizsi tlak opruzeni a naopak nemuseli ist az tak dole s tlakom v pneu.
Sa mi podarilo odparovat komponenty, som hladal ako nastavim bias bez mobilu, tak som to omylom vyresetoval. Musim znova zamakat po lese, aby si nacitalo zony spravne. Potom na simple jazdu prepnem bias -2. Malo by to tak fungovat, takyto rezim bude ok aj po meste na kofcu.
1. Jazdu v terene som to moc FA neriesil, bol som s kamosmi a devatovali sme.
2. Jazdu som uz iba dupal, a normalne mi bolo divne, ze necvakam pedal/lock manualne.
3. Som uz porovnaval co by som kde ja klikol.
Jasne, ze vidla vrci najviac
Bias mam na -2
- Mesiac a ani 405km ako pise Tecka mi to urcite nevydrzi. Nemas na tom vela asfaltovych km?
- Jazda s FA je urcite tvrdsia ako bez neho. Velakrat to uplne zamyka v situaciach, ked ja by som to nechal v strednej pozicii (vacsinou v pomalej rychlosti ked slapem utlacenym lesnym chodnickom, ktory je ale trochu hrbolaty)
- Nevnimam velky vplyv Adaptive Dynamics. Pokial nejdem intervaly alebo preteky, tak som skoro stale v zelenej zone. Aj tak to ale zamyka viac ako je pohodle na pohodovu jazdu.
- Mam pocit ze Bias setting ma vplyv len na to, ako rychlo to znova zamkne po odomknuti. Jazdim na 0. Ked som skusal -1, -2 tak som mal pocit ze jediny rozdiel je ze to zostava dlho otvorene, ale citlivost kedy to odomknut sa nemeni.
- Vacsinou prave kvoli tomu mam "Fork lock" disabled. V sedle sa vidla nehne v Pedal mode ani ked idem 400+W takze som s tym v pohode. Nemyslim, ze je velka pravdepobnost ze budem sprintovat po asfalte o umiestnenie na maratone, takze s tym kompromisom dokazem zit. Dalo by sa to riesit dalsim AXS podom, ale stara Reverb je tazka a nova hnusna
Suma sumarum, je to super na pretekanie a intenzivnu jazdu ale keby som sa chodil len vozit pre radost, tak mi to mozno aj zacne liezt na nervy
Dost by podla pomohlo, keby umoznili trochu granularnejsie nastavenia - napr. vypnut Fork Lock len v zelenej zone. Pripadne by to mohlo aj samo podla akcelerometra vediet posudit kedy idem zo sedla a dalo moznost nezamykat vidlu pri jazde v sede.
Verim ze ale s updatmi sa to bude len lepsit.https://www.mtbiker.sk/forum/posting.php?mode=reply&f=2&t=49187
Preto, mam override ako open, aby som mal komfort, ked jazdim v slapkach
Na vykonostne jazdenie je to super.
Lubo, jazdil som aj asfalt.
Ten segment som mal 15:20. Dnes som siel ten segment opat bomby, ale uz s FA a cas mam 14:25.
Na switchbackoch nemusim riesit pedal alebo lock… na vyjazde zo zakruty sa hned zamkne.
Lubo, inak mas pravdu, ze ten Bias rychlejsie zamyka na 0, jazdil som dlhsie na -2. Necitim tam nejaky rozdiel komforte.
Jedine co by som uvital je dvoj-funkciu na pode.
1 klik - override mode (volitelne)
Klik a podrzanie - pedal (volitelne)
Ked si vezmem, kolko sekund mi trva prepinanie twistlockom medzi poziciami, tak ti realne viem napisat, ze tym prepinanim sa straca koncentracia a focus na slapanie. Mame s kamosmi segment kde sa nahaname do kopca na mtb a stahujeme sekundy… s FA uz teraz viem, ze by mi na tych par km / cca 15 min usetril z fleku aj 20-30 sekund.