mate niekto skusenosti s touto kamerkou? skutocna kvalita obrazu, aka sa da dosiahnut.. na youtube je toho pozehnane ale tak kompresia a nikto netusi akou kvalitou to bolo zaberane..
mala by zvladat 640/480 pri 30fps, sice sa potom na tu 2GB SDcku toho tolko nezmesti ale bude to aspon rozoznatelne..
poprosim kazdu skusenost, aukcia mi konci za 10hodin
kvalita mizerná, dynamický rozsah slabučký, nestíha ani kompresia, obraz je štvorčekovaný, v lese sa s tým nedá točiť. neoplatí sa do toho investovať... viac by ti vedel povedať geroy, s ním sme to testovali, on sa už nechal nalákať...
Craobs predám Ti ten Oregon za lepšiu cenu ako v aukcii s dvojročnou zárukou. Dôvod je jednoduchý. Platí to čo povedal Martin. Je to hračka použitelná len v dobrých svetelných podmienkach so všeobecne zlými parametrami.
jd žiadny program na editáciu fotografií či videa nemá byť používaný ako bernardín záchranár - kde nebola informácia zachytená už na filme, chipe či snímacej elektrónke, nijaký program tú informáciu nevymyslí
***** expozíciu hentakých pazariadení, pohnuté/rozmazané snímky a pod. síce môžeš do istej miery sčitateľniť, ale to nemá s kvalitou nič spoločné - perfektná fotografia alebo film či video začínajú perfektne nafoteným záberom alebo zosnímanou stopážou, kde to, čo je od začiatku technicky mizerné, sa proste maze, hádže do koša alebo inak anihiluje
staré príslovie, že smetný kôš je najlepším priateľom začínajúceho fotografa, platí dodnes, s tým, že ***** záber dnes patrí nie do Photoshopu, ale pod výhradnú jurisdikciu klávesu Delete
a preto hentaké kastrované pseudohračky by som nedával do rúk ani deťom... aby si nepokazili vzťah k realite...
pripadne nejaku nizsiu od nich, ta najmensia ma okolo 110g+2 tuzkove baterky.. su pekne ploche cize bez problemov sa budu dat pripevnit na ram (na spoj trojuholnika hlavova-horna-spodna trubka) pripadne hoc kam inam.. momentalne hladam nejake skusenosti s ohladom na zvladanie trasenia aby to nebol ekvivalent mobilu
presne toto bude asi dost velky problem...je dos mozene, ze otrasy ktore nie su na biku male (toboz nie na rame) poskodia kameru ktora samozrejme na taketo podmienky stavana nie je
no ved uvidim.. ale kazdopadne umiestnene blizko vidlice resp priamo nad nou bude myslim lepsie ako na rame vzadu na HT v oblasti sedlovky.. pripadne by sa dala umiestnit aj na helmu ale bude problem s vyvazovanim na nete je ale kopec videi s fotakmi prilepenymi kade tade tak toto nemoze byt citlivejsie zeby sa pokazila tak rychlo.. a hlavne vdaka tvaru a rozmerom nebude taky problem ju pripevnit..
mam pocit ze moc vymyslam uz.. ale proste sa mi nechce davat 20tis za VIO..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem ci sa tieto veci nedaju upravit cez PC, len to rozlisenie
***** expozíciu hentakých pazariadení, pohnuté/rozmazané snímky a pod. síce môžeš do istej miery sčitateľniť, ale to nemá s kvalitou nič spoločné - perfektná fotografia alebo film či video začínajú perfektne nafoteným záberom alebo zosnímanou stopážou, kde to, čo je od začiatku technicky mizerné, sa proste maze, hádže do koša alebo inak anihiluje
staré príslovie, že smetný kôš je najlepším priateľom začínajúceho fotografa, platí dodnes, s tým, že ***** záber dnes patrí nie do Photoshopu, ale pod výhradnú jurisdikciu klávesu Delete
a preto hentaké kastrované pseudohračky by som nedával do rúk ani deťom... aby si nepokazili vzťah k realite...
ale rozmyslam teraz nad malou handy kamerkou na SDcky.. napr: http://www.technaxx.de/com/webproducts/camcorder/c7000_01.html cena tejto je do 2tis ceskych..
video z nej: http://www.youtube.com/watch?v=JcL2ljzUEBs
pripadne nejaku nizsiu od nich, ta najmensia ma okolo 110g+2 tuzkove baterky.. su pekne ploche cize bez problemov sa budu dat pripevnit na ram (na spoj trojuholnika hlavova-horna-spodna trubka) pripadne hoc kam inam.. momentalne hladam nejake skusenosti s ohladom na zvladanie trasenia aby to nebol ekvivalent mobilu
mam pocit ze moc vymyslam uz..