Pri demontáži prednej vidlice som narazil na problém s hlavovým zložením. Po demontáži predstavca a podložiek vidlica stále drží v hlavovom zložení a nedá sa vytiahnuť.
Hlavové zloženie je podľa údajov výrobcu Prestine PT-F-11BHS, bike je Ghost Kato FS. Prosím viete mi niekto poradiť ako mám rozobrať toto hlavové zloženie, resp. demontovať prednú vidlicu? Je na to potrebné nejaké špeciálne náradie? Ak áno aké?
posledný komentár: 26. 10. 2021 o 12:59
posledný komentár: 8. 11. 2012 o 19:43
Nastriekas na krk, nechas cez noc posobit a rano tomu pomozes gumenym kladivom. Ked sa par mm pohne, tak das vidlicu hore a uvolnis ten vnutorny kruzok
Kladivo nesmie byt bezne, lebo ten krk je dost poddajny a rozkujes ho.
drží, čo mám ja skúsenosť tak ten krúžok je prerušený v jednom mieste obvodu a tam sa dá zapáčiť niečím tenkým a uvolniť.
drží, čo mám ja skúsenosť tak ten krúžok je prerušený v jednom mieste obvodu a tam sa dá zapáčiť niečím tenkým a uvolniť.
Áno, ten krúžok tam je, ako je aj na fotke vidieť a skúšal som ho uvoľniť ale vôbec to nešlo a nechcel som ho zničiť...
su aj palstove ale aj hlinikove..a tie sa lubia kusnut hlavne ked tam trosku nataha vlhkost...
Ok chlapi dakujem za všetky rady
Ešte raz díky.