Čaute, potrebujem poradiť s výberom zadného náboja. Hľadám poriadne hlučný s 9mm osou (rychloupinak), cena do takých 70 eur. Nedarí sa mi žiadny nájsť, všetko čo vidím sú už len na pevné osi, alebo tiché shimano a také nechcem. Diki za rady
Tak to som asi niečo blbo pozrel, mám tam klasický rychloupinak aké bývajú na lacnejších bicykloch (mám Mondraker Prayer a na ňom je vzadu ešte klasický rychloupinak), takže to 10mm ani 9mm nemôže byť určite, to bude blbosť. Skôr by som to tipoval na také 4mm, možno tých 5 čo si písal ty. Tieto čo si mi poslal vyzerajú dobre, ale nebude mi tam sedieť ani jeden
Len kvoli tomu aby ta bolo pocut, ci riesis aj nieco ine? Lebo ak len zvuk, tak skus rozhodit existujuci orech a vymenit vazelinu za prevodovy olej ...
?
Ale hej, iba o zvuk mi ide, chcem aby ma bolo pekne počuť aspoň na 2 kilometre
Chalani majú Novatec Disc a to má brutálne krásny zvuk, lenže novatec na rychloupinak som nikde dostupný nenašiel, všade majú vypredané :/
To bude drahsi spas, vymenit zadny naboj znamena prepliest cele kolo a vysokopravdepodobne budes kupovat aj novy vyplet... Pozri radsej bazar a kup cele kolo hotove, Napr. Hope Pro II ma pekny zvuk z tych lacnejsich, potom Hügi a Chris King z tych drahsich.
Neviem kto ti povedal že to je pekné - jazdil som hope 2 pro, potom dt swiss a teraz mám naozaj hlučný newmen a po pár hodinách jazdy to začína byť naozaj otravné.
Pozri aj bazár - pripadne celé kolesá. Hlasné sú buď Ratchet na ktoré nemáš rozpočet, alebo pawl system s tou pružinkou zospodu, ale znova je tých 70€ trochu optomistických
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak 10mm upinak tak pozeraj Shimano, Novatec a DT. DT je z nich najhlasnejsie ale v danej cene nove nebude a pri jazdenom budes musiet dokupit 10mm koncovky. Cenovo sa pri novom zmestis napr. do https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/naboje/mtb-kotucove/shimano-zeefh-m640-zadny-naboj-135x10mm-32-dier.html + upinak https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/prislusenstvo/rychloupinaky-pevne-osky/novatec-qr215r-rychloupinacia-zadna-os-pre-naboje-135x10mm.html
Ale hej, iba o zvuk mi ide, chcem aby ma bolo pekne počuť aspoň na 2 kilometre
Chalani majú Novatec Disc a to má brutálne krásny zvuk, lenže novatec na rychloupinak som nikde dostupný nenašiel, všade majú vypredané :/
tu som ti nasiel American Classic, tiez krasny zvuk, (mam doma)
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/hinterradnabe-american-classic-225-disc-9x135mm-black-neu-/1549579887-217-7729
Pozri aj bazár - pripadne celé kolesá. Hlasné sú buď Ratchet na ktoré nemáš rozpočet, alebo pawl system s tou pružinkou zospodu, ale znova je tých 70€ trochu optomistických