caute vseci asi tak o tyzden chcem klupit pedale ale este neviem presne ktore tak mi skuste nieco poradit kedze nemam vela penazi tak do tych 1500 sk by som poprosil zatiasl uvazujem o tychto http://www.author.sk/verbal/704/
V tejto cene mas celkom slusny vyber napr. od Shimana ale urcite by som nesiel do jednostrannych. Neustala oštara s pretacanim na tu spravnu stranu ti bude liezt na nervy. Odporucam obojstranne
ide o to ze som eset vobec spd nemal a nejazdim az tak no ako to povedat ne vzdy by som ich vyuzival lebo niekedy bike vyuzivam aj ako dopravny prostriedok a v meste stale zapinat a vypinat nohy z pedalov na kazdej krizovatke no neviem ci by som to zvladal a niekedy ked niekam idem napr do prace tak brat tretry no neviem
ale Budem uvazovat zajtra chcem ist do spaizu a poinformovat sa u predavaca ze ake maju a co yb odporucal
Ja mam od Shimana jednostranne spd-cka (tusim su to PD 324) a uz nikdy v zivote by som si jednostranne nekupil ... az budem kupovat bike holke (resp. vtedy uz bude asi manzelka), tieto pojdu jej a sebe kupim klasicke obojstranne pedale ... to pretacanie je fakt neprijemne, obzvlast v terene (ci uz do kopca, alebo aj dole kopcom).
Ja mam od Shimana jednostranne spd-cka (tusim su to PD 324) a uz nikdy v zivote by som si jednostranne nekupil ... az budem kupovat bike holke (resp. vtedy uz bude asi manzelka), tieto pojdu jej a sebe kupim klasicke obojstranne pedale ... to pretacanie je fakt neprijemne, obzvlast v terene (ci uz do kopca, alebo aj dole kopcom).
na tie pedale som pozeral ale cena ma odradila
ale ide oto ze v terene ale co v meste alebo ked idem len tak na nakup alebo do prace to budem musiet brat tretry a na kazdej krizovatke vypinat a zapinat ATD.... viem asi raz budem aj ja nadavat na jednostranne ale co uz
Existuje adapter na SPD a mozes jazdit aj v slapkach myslim ze TRAMP to uplne jasne pomenoval.
aky adapter ??? kolko taka vec stoji de sa da zohnat ??
Je to pedal z umelej hmoty ktory drzi v SPD cez plastovy kufor a stalo to cca 100Sk a kupil som to normalne v bike obchode a oi. ich vobec nepouzivam lebo aj do roboty nosim tretry a na nakupy nechodim
No ja mam Shimano SPD M520 a davam si na ne adaptere a je to v poho, ja by som to urobil tak. Je to uz Cr-Mo osa, zapuzdrene loziska a cena v poho. Na www.kupkolo.cz pozri. Sa mi zda ze tam idu po 590 Kc
Pred dvoma tyzdnami som kupil 520, pri ktorych uz tie plastove adaptery boli. Isli dolu skor, nez som s nimi dosiel domov. Este ich doma mam, su tesne pred vyhodenenim, kto by ich chcel zachytit za letu do kontajnera, nech sa ozve (nie cez forum).
edit: pre 15 a menej rocnych: do kosa letia plastove adaptery, nie SPD-cka
Ja mam tiez tie M520 a su v pohode, vysli ma tusim okolo 1000.- Zatial ich mam nastavene ako jednostranne ale tiez to asi casom pojde dolu. Zatial mi to ale takto uplne vyhovuje. ked chcem zbehnut len do obchodu nemusim obuvat tretry ale mozem ist aj v obycajnych teniskach.Na zaciatok je to asi takto lepsie a potom len dam dolu ten plast a budu bez toho
ked chcem zbehnut len do obchodu nemusim obuvat tretry ale mozem ist aj v obycajnych teniskach
fuuuha.. co to mate stale s tymi obchodmi. to co mate najblizsi obchod 20km od domu ze tam treba chodit na biku? btw. kde mas bike ked si v obchode? nebodaj oprety o plotik pred obchodom?
k teme: ja mam tie obojstranne a plastove "nahrady klasickych pedalov" som na pedale ani nedaval... ak chcem ist niekam len tak v teniskach tak to sa da aj bez adapterov (je to nepohodlne, ale na kratke vzdialenosti sa da)
fuuuha.. co to mate stale s tymi obchodmi. to co mate najblizsi obchod 20km od domu ze tam treba chodit na biku? btw. kde mas bike ked si v obchode? nebodaj oprety o plotik pred obchodom?
Neboj nie je 20 km ale cca 500m-1km podla toho aky a bike mam pred obchodom pekne v stojane Ved nebudem slapat peso ked sa mozem troska previezt nie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale
ja mam nieco take: http://www.author.sk/verbal/707/
a su my dobre....zatial...tiez nemam dlho SPD
ale ide oto ze v terene ale co v meste alebo ked idem len tak na nakup alebo do prace to budem musiet brat tretry a na kazdej krizovatke vypinat a zapinat ATD.... viem asi raz budem aj ja nadavat na jednostranne ale co uz
Je to pedal z umelej hmoty ktory drzi v SPD cez plastovy kufor a stalo to cca 100Sk a kupil som to normalne v bike obchode a oi. ich vobec nepouzivam lebo aj do roboty nosim tretry a na nakupy nechodim
snad ti to v niecom pomoze
edit: pre 15 a menej rocnych: do kosa letia plastove adaptery, nie SPD-cka
k teme: ja mam tie obojstranne a plastove "nahrady klasickych pedalov" som na pedale ani nedaval... ak chcem ist niekam len tak v teniskach tak to sa da aj bez adapterov (je to nepohodlne, ale na kratke vzdialenosti sa da)
Neboj nie je 20 km ale cca 500m-1km podla toho aky a bike mam pred obchodom pekne v stojane