Ahoj mám kolesá Coilduck Biggame (zapletené)
A mám tam kazetu Shimano 8speed tú radu čo je pod acerou (čierno zlatá) chcel by som vymeniť kazetu za deore 9 kolečko. Je to možné bez výmeny náboja ?
Na lacnejších bikoch máš viackolečká, ktoré sa skrutkujú priamo na náboj (má závit) a volnobežka je súčasťou toho viackolečka. Potom máš klasické kazety a tým pádom kazetové náboje, ktoré sa nasadzujú na orech (súčasť náboja). Takže ti asi chceli povedať, že máš závitový náboj a 9-rýchlostné kazety sa vyrábajú na klasické orechové náboje.
Len potom nemôžeš mať 8 kolečko, lebo to sa na závitovky nerobilo Je to kvôli najmenšiemu pastorku, ktorý pri závitových bol 14z a pri orechu je to 11z
Som uz zufaly, no nechcem zakladat novu temu, tak pisem sem. Nenormalne mi hapruje radenie vzadu, prehodim, salter retaz prehodi na zvolene koliecko, no ked potom zaberiem, tak retaz zacne skakat hore-dole po kazete...Robi to hlavne pri jazde do kopca, ked viac dupem do pedalov, na rovine takmer vobec. Bike bol uz v servise, lebo som si s tym nevedel dat rady a nic s tym tipek nespravil, robi to nadalej.
Mam par napadov, preco, snad mi ich potvrdite, alebo vyvratite.
1. Zjazdena kazeta - to by si ale servisak vsimol, ze?
2. Krive prevodniky
3. Nedotiahnuta kazeta/kluky
Prevodniky aj kazeta maju najazdene zhodne okolo 2tis, retaz tam je fungl nova. Minule leto som nejak vela nenajzdil, no zaciatkom leta som dal novu retaz a tiez mi robilo to iste, no len zriedka. Lenze potom som tu retaz dvakrat roztrhol, tak som vo stvrtok dal novu. A robi to to iste...
Nechcem zakladať novú tému.
Mám kolesá remerx well (náboj s orechom)a potreboval by som vedieť či by mi fungovala kombinácia 6sp radenia 6sp prehadzovačky ale 7sp kazety. Ďakujem za odpovede.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam par napadov, preco, snad mi ich potvrdite, alebo vyvratite.
1. Zjazdena kazeta - to by si ale servisak vsimol, ze?
2. Krive prevodniky
3. Nedotiahnuta kazeta/kluky
Prosim, niekto pomozte, lebo ma uz ide porazit...
Mám kolesá remerx well (náboj s orechom)a potreboval by som vedieť či by mi fungovala kombinácia 6sp radenia 6sp prehadzovačky ale 7sp kazety. Ďakujem za odpovede.