A na tych Stylach nepaci? Lepsi stred, lepsi system spojenia pravej kluky s oskou, zhadzuje sa prava strana s prevodnikom - netreba vyberat osku zo stredu, lepsi system montaze prevodnika bez potreby speci naradia. Ak sa ti povoli skrutka drziaca kluky pokope, nepretocis jemny tisichran a preto, ze mas kluky spojene dokopy axialne, sa ti nikdy nestane, ze ti kluka sklzne z osky. Namiesto toho iba budes citit volu pri sliapani a budes vediet, ze staci dotiahnut. Dlhorocne pouzivam Shimano pohon, ale kluky som vzdy mal Sramacke. Su jednoducho lepsie riesene.
posledný komentár: 19. 1. 2024 o 20:36
Ale pre PF92 29mm SramDUB os, sorry tam je prilis malo miesta, tie loziska su malilinke. Este horsie bolo 30mm os do PF92, ten stred vydrzal par tyzdnov. Never ever.
Ja som zvyknuty na Shimano, velmi lahko sa mi s nimi robi a nikdy nesklamali, ine v zivote nechcem.
Vratane nabojov ?
Ak uz sa bavime o uplnej komplet sade.
uz som videl chlapcov z nejakeho dovodu rozoberat kluky v krcme pocas doplnovania tekutin
Ak uz sa bavime o uplnej komplet sade.
Práve si ma do blízkej budúcnosti pripravil o pekných pár Eur...
Ale pre PF92 29mm SramDUB os, sorry tam je prilis malo miesta, tie loziska su malilinke. Este horsie bolo 30mm os do PF92, ten stred vydrzal par tyzdnov. Never ever.
Ja som zvyknuty na Shimano, velmi lahko sa mi s nimi robi a nikdy nesklamali, ine v zivote nechcem.
no ale to je uz viac problem stredu/ramu ako samotnej konstrukcie kluk.
inak, pre uplnost sram dub bsa stred pouziva 30x40x7 loziska, cize nestandard a rozmerovo ziadna vyhra. mozno nejaky 3rd party vyrobca robi bsa stredy aj s 6806 loziskom, neviem.
sram dub pf92 a klasicky pf(3)92 stred pouzivaju loziska s rovnakym vnutornym priemerom 30mm. v dub strede je potom plastovy spacer, ktory to vymedzuje na 29mm, ale lozisko na 29mm ID by im asi nikto nevyrobil..
nakoniec az alu srob a loktite vyriesil problem.
Ale zase to bolo za x rokov, čo som jazdil shimano
aj kazeta ma byt utiahnuta 40nm...to som uvolnil jednym prstom. dorazy na prehadzovacke zle, retaz padala na spice.....
serem na zaruku radsej urob si sam....
nuz tisichran je trochu liznuty, nic strasne, po par incidentoch..
vravim, alu srob kluky a vsetko riadne dotiahnute s loktite. neviem aky blbec inzinier mohol tam dat plastovy srob s srackovym zavitom... to uz pri dotahovani skace
tak som aj skusal na krv dotiahnut tie 2 sroby, postupne sa kluka vyzuje... ani planzeta to nezastavi...
postupne sa kluka vyzuje. planzeta ma nejak zabranit odpadnutiu (pin ma 1mm a diera v oske 5+mm
lavy tisichran je z maksej ocele, ten ide prvy do hrobu. ked si predstavim ze ludia kupuju drahe watmetre....